Volkswagen introduceert de T-Roc Life 75 Edition

nieuws

22 april 2022

Volkswagen bestaat 75 jaar in Nederland en dat gaan we vieren met een aantal bekende modellen in een speciale uitvoering. Om te beginnen is de T-Roc Life 75 Edition geïntroduceerd die extra luxe wordt uitgevoerd. 

Volkswagen T-Roc

De nieuwe T-Roc kennen we van de recente update. Daarbij heeft Volkswagen de T-Roc goed onder handen genomen waardoor autonoom rijden niveau 2 mogelijk wordt. Hierbij worden verschillende assistentiesystemen (zoals Lane Assist, Adaptive Cruise Control e.d.) gecombineerd en kan de auto in zekere mate zelfstandig rijden. Niveau 2 betekent dat de auto kan sturen, accelereren en remmen. De bestuurder blijft natuurlijk verantwoordelijk en kan het stuur dan ook niet te lang loslaten. Ook krijgt de nieuwe T-Roc een digitale cockpit met 8 inch display.

Daarnaast is de T-Roc voorzien van een nieuw design aan zowel de voor- als de achterkant. Tenslotte wordt de update compleet gemaakt met een nieuw infotainmentsysteem waarmee je eenvoudig je favoriete muziek of podcast streamt vanaf de telefoon. 

Life 75 Edition

De nieuwe T-Roc Life 75 Edition krijgt een extra uitgebreid pakket aan opties mee, natuurlijk tegen een gunstige prijs. 

De zijruiten achter en de achterruit worden getint tot 65%. Daarnaast krijg je een Digital Cockpit Pro van 10,25 inch, een achteruitrijcamera en 17 inch velgen "Valencia" en verschillende '75' accenten.

De Volkswagen T-Roc Life 75 Edition is uit voorraad leverbaar vanaf €35.575 of Private Lease vanaf €499 per maand.

Interesse in deze auto? Laat het ons weten

Ben je verkocht of wil je meer weten over deze speciale T-Roc Life 75 Edition? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand formulier in met je gegevens en we nemen contact met je op.

Binnen 2 weken de weg op in jouw nieuwe T-Roc? Bekijk onze voorraadmodellen. 

Lees meer over dit model. 

Vind jouw ideale Volkswagen bij Van den Brug.