Škoda Private Leasedeals: nu extra voordelig!

nieuws

28 april 2023

De Škoda Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een Škoda Fabia, Scala of Kamiq en rijd voor een vast en voordelig maandbedrag in een compleet nieuwe auto. 

Zo lease je al een Škoda Fabia vanaf €379 per maand. Deze compacte hatchback is dankzij een slimme indeling de ruimste uit zijn klasse. Klein maar fijn dus! Wil je nog meer ruimte? Dan is de Škoda Scala iets voor jou. Ook dit is een hatchback en je rijdt 'm vanaf €449 per maand. En de Škoda Kamiq? Deze wendbare stads-SUV met hoge zit lease je vanaf €419 per maand.

Voor deze acties gelden een looptijd van 60 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Zie jij jezelf al rijden in een nieuwe Fabia, Scala of Kamiq? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Extra scherpe private leasetarieven

Deze compacte hatchback rijd je al vanaf €379 per maand. Als ruimste auto in zijn klasse biedt de Fabia zowel op de achterbank als in de kofferbak meer ruimte dan ooit. De Fabia is standaard uitgerust met luxe features zoals LED-koplampen, Front- en Lane Assist en DAB+ radio. 

Stap al vanaf €449 per maand in een nieuwe Škoda Scala. De sportieve Scala heeft de wendbare eigenschappen van een Coupé, maar is met veel kofferbakruimte, compacte afmetingen, talloze Simply Clever-functies en moderne infotainmentsystemen een echte Škoda.

De Kamiq is een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak en een hoge instap. Dankzij de hoge zit heb je optimaal zicht. Ook de Kamiq zit vol met moderne assistentie- en infotainmentsystemen en talloze Simply Clever-functies. Nu vanaf €419 per maand.

Voordelen van Private Lease

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. 

Meer weten over Private Lease? Ga dan naar onze Private Lease pagina.

Is dit aanbod iets voor jou?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als je interesse hebt in de Škoda Fabia, Scala of Kamiq private lease kun je onderstaand formulier invullen. Om een goed aanbod te kunnen doen vragen we je ook naar de looptijd die je graag wil, en het aantal kilometers dat je denkt te rijden. 

Naar aanleiding van het formulier nemen we contact op met een voorstel. Onze adviseur kan dan meteen eventuele vragen beantwoorden. Nu al vragen? Zet ze bij de opmerkingen bij je aanvraag.