Rijd nu de Audi A3 Sportback vanaf €509 per maand

nieuws

23 augustus 2022

De Audi A3 Sportback is sportief & veelzijdig. Hij voelt zich overal thuis: zowel in de stad als op de snelweg blinkt deze auto uit. En het allerbeste? De A3 Sportback is nu direct uit voorraad leverbaar. Bovendien profiteer je van een extra scherpe Private Leaseprijs. 

Je rijdt al een gloednieuwe A3 Sportback vanaf €509 per maand. Dit is all-in, dus inclusief all-risk verzekering, onderhoud & reparaties bij Van den Brug, wegenbelasting, schade & inzittendenverzekering en pechhulp in heel Europa. 

Voor deze actie geldt een looptijd van 48 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Wil je meer weten over deze Private Leasedeal? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

De Audi A3 Sportback

Standaard rijk uitgerust

De Audi A3 Sportback is voorzien van sportieve wielen met 16 inch lichtmetalen velgen. Daarnaast is de auto standaard uitgerust met LED koplampen met dimlicht, grootlicht, dagrijverlichting, positielicht & knipperlichten. Zo weet je zeker dat je gezien wordt. 

Om rijden nóg gemakkelijker te maken, heeft de A3 Sportback standaard een achteruitrijcamera, cruise control en lane departure warning (rijstrookassistent), die je helpt binnen de lijnen van de weg te blijven. Ook beschikt de auto over Audi Smartphone Interface, waarmee je via Android Auto of Apple Carplay gemakkelijk verbindt met je smartphone. Ideaal om apps voor navigatie, telefoneren en muziek binnen handbereik te hebben. 

De A3 Sportback is voorzien van een leder 3-spaaks sportstuurwiel, dat sportief oogt en aangenaam in de hand ligt. Met de stuurknoppen bedien je eenvoudig en snel de radio, telefoon of Audi virtual cockpit terwijl je je handen aan het stuur houdt.

Voor €509 all-in per maand rijd je dus in een zeer complete auto. 

Voordelen van Private Lease

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. 

Meer weten over Private Lease? Ga dan naar onze Private Lease pagina.

Private Lease de Audi A3 Sportback

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als je interesse hebt in de Audi A3 Sportback Private Lease kun je onderstaand formulier invullen. Om een goed aanbod te kunnen doen vragen we je ook naar de looptijd die je graag wil, en het aantal kilometers dat je denkt te rijden. 

Naar aanleiding van het formulier nemen we contact op met een voorstel. Onze adviseur kan dan meteen eventuele vragen beantwoorden. Nu al vragen? Zet ze bij de opmerkingen bij je aanvraag.