De Audi e-tron is nu wel heel gunstig geprijsd

nieuws

16 februari 2022

De Audi e-tron is een luxe, 100% elektrische SUV. Met de e-tron heeft Audi een hoge standaard neergezet voor elektrisch rijden met het merk. De SUV kenmerkt zich door luxe, ruimte, en technisch hoogstaande opties. Combineer dat met elektrisch rijden en je hebt een complete Audi die voor meer dan alleen woon- werkverkeer inzetbaar is.

Met een actieradius tot ruim 400 kilometer en een maximale snelheid van 190 kilometer per uur is wel duidelijk dat dit een zeer complete auto is. 

Audi heeft de prijzen van de Audi e-tron verlaagd. De toch al mooi geprijsde e-tron wordt op deze manier wel heel aantrekkelijk voor overstappers op elektrisch rijden. Je rijdt de Audi e-tron vanaf € 66.400 of private lease vanaf € 1082 per maand. 

Audi e-tron
Audi e-tron

Duurzaamheidspremie

Niet alleen zijn de prijzen voor de Audi e-tron verlaagd. Als Van den Brug vergroten we je voordeel met een duurzaamheidspremie.

Ga je over tot aanschaf van een Audi e-tron, dan krijg je van ons maar liefst € 4.000 duurzaamheidspremie als je je huidige auto inruilt. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om over te stappen op elektrisch rijden. 

Maar er is meer

Wat is er nou leuker dan overstappen op een nieuwe Audi zonder wachttijd? Niet veel toch?

Bij Audi Van den Brug is de Audi e-tron momenteel uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat je snel kunt overstappen op elektrisch rijden en meteen kunt profiteren van de voordelen die hierbij horen.

Heb je interesse in de Audi e-tron?

Leuk dat je overweegt over te stappen. Om je interesse kenbaar te maken kun je onderstaand formulier invullen. Nadat we je gegevens ontvangen hebben zullen we contact opnemen om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze verkoopadviseur kan dan meteen al je vragen beantwoorden. 

Enthousiast geworden en meteen een proefrit maken? Dat regelen we dan ook meteen.