Klaar voor elektrisch rijden? Lease een ID.3

Klaar om elektrisch een auto te leasen? Een elektrische auto voorzien van alle opties die je zou wensen? Een complete elektrische auto tegen de scherpst mogelijke leaseprijs? Bij onze Friese vestigingen in Heerenveen, Drachten, Sneek en Buitenpost hebben we de twee meest uitgebreide modellen van de ID.3 staan nu klaar staan.

Lease de ID.3 vanaf €325 p.m.

Ook al zijn de subsidies vanuit de overheid op, we willen graag elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar maken. Daarom ontvang je bij Van den Brug een duurzaamheidskorting. Dat betekent dat je, als particuliere of zakelijke klant, voor je ID.3 1ST Plus en 1ST Max uit onze voorraad maar liefst € 4.000 minder betaalt. En de Life uitvoering van de ID.3 lease je nu al vanaf €325.

Click & collect

Interesse om zakelijk te leasen? Je geeft eenvoudig je voorkeur aan door het gewenste model te selecteren en je interesse achter te laten. Je kunt jouw ID.3 vervolgens ophalen in de vestiging van je keuze. Én op het moment dat het jou uitkomt, Click & Collect!

Wil je liever eerst alle extra opties van de ID.3 Plus of ID.3 Max bekijken? Plan dan een videogesprek met een van onze Volkswagen teams. Liever direct een antwoord op je vraag? Stel hem via de chat onderin je scherm.

Maak je keuze

Id3max1
Id3plus1

Ik heb interesse

Informeer mij over de mogelijkheden van het zakelijk leasen van een ID.3. Plus of ID.3 Max.
Liever direct een antwoord? Stel je vraag via onze chat


;