Menu

3 SEAT SUV's, 2 maanden, 1 kans. Pak em!

Gepubliceerd op 15 mei 2019

Dit is het moment, want tot en met 30 juni 2019 rijd je in een zeer complete en nieuwe SEAT Arona, Ateca of Tarraco voor een extra scherp Private Lease-tarief. 

Private lease je nieuwe SEAT SUV nu wel heel voordelig bij Van den Brug!

Eens in de zoveel tijd komt er bij SEAT Van den Brug in Heerenveen zo'n kans voorbij waar je niet omheen kunt. En dit moment is er zo een. Tijdelijk rij je namelijk een zeer complete Arona, Ateca of Tarraco voor een Private Lease-tarief dat je niet zo snel ergens anders tegenkomt. 

Onze collega's Wietse, Ralf en Ype zetten al deze acties alvast even voor je op een rij.

Dus stap nu in een rijk uitgeruste SEAT Arona, Ateca en Tarraco

seat-arona-private-lease-349-vandenbrug
seat-ateca-private-lease-419-vandenbrug

Zorgeloos rijden met SEAT Private Lease

Met de Private Lease van Van den Brug rij je volledig ontzorgd in een nieuwe SEAT. Want voor een vast bedrag per maand regelen wij de wegenbelasting, allriskverzekering, onderhoud, reparatie, internationale pechhulp, banden en service. Je bent dus verzekerd van maximale service en hoeft zelf alleen nog maar het tanken te regelen. 

Vanzelfsprekend werken we bij Van den Brug met het Keurmerk Private Lease, dat voor jou als consument maximale zekerheid biedt: veilig, verantwoord en vertrouwd. 

SEAT Private Lease

Meer weten over deze SUV Private Lease actie?

Ons SEAT verkoopteam, bestaande uit Wietse Plutschouw, Ralf Zondervan en Ype Boelens staan voor u klaar. Bezoek of bel dus gerust onze SEAT-showroom in Heerenveen. Of vul hieronder uw gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

* Genoemde actietarieven zijn geldig voor geselecteerde SEAT-modellen en worden aangeboden onder keurmerk Keurmerk Private Lease door VWPFS, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Genoemde vanaftarieven zijn op basis van Private Lease, inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar en €500 eigen risico en regio Utrecht. Provinciale opcenten kunnen voor afwijkende tarieven per regio zorgen. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Deze actie is geldig tot 30 juni 2019, zolang de actievoorraad strekt.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR in Tiel. 

Lees ook onze Algemene Verkoopinformatie.
 

Wietse Plutschouw
Wietse Plutschouw
Ralf Zondervan
Ralf Zondervan
Ype Boelens
Ype Boelens
Evert-Jan Sijtsma
Evert-Jan Sijtsma

De auto-dealer in Friesland

vandenbrug-sinds-1923-in-bedrijf

Ons familiebedrijf werd in 1923  in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • SEAT (nieuw en occasions) 
  • SEAT Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • SEAT Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • SEAT - Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving