SEAT airco-onderhoud: hou je hoofd en auto koel

SEAT airco-onderhoud

Werkt de airco van je SEAT niet optimaal of ruikt hij muf? Dan is het tijd om je airco te laten controleren en de benodigde werkzaamheden te laten onderhoud. Zo blijft je SEAT fris en hou jij het hoofd lekker koel.

Bij Van den Brug weten we alles van je SEAT en de airco. Of het nou om airco-onderhoud gaat, het vervangen of bijvullen van het koudemiddel, een snelle check van je airco of om een geurbehandeling.

En plan je het onderhoud bij een beurt, dan bespaar je ook nog eens tijd. Mooi meegenomen toch?

Aircocheck € 25

Twijfel je of onderhoud nodig is, of wil je gewoon nagaan of de airco nog goed werkt? Plan dan een aircocheck. Door middel van een visuele inspectie en een temperatuurmeting kijken onze monteurs of je airco nog goed werkt. En is onderhoud nodig, dan overleggen we dat met jou!

Seat Airco Check Onderhoud Vandenbrug

Onderhoud v.a. € {aircoservice-prijs-2016}

Een goedwerkende SEAT airco geeft in elk seizoen veel plezier. Zomers voor de verkoeling en in de koude en natte maanden van het jaar helpt het je om de condens uit je SEAT te halen. Om te voorkomen dat je opeens zonder airconditioning in een snikhete auto zit, adviseren we bij Van den Brug regelmatig airco-onderhoud uit te laten voeren bij een van onze SEAT Service-vestigingen in HeerenveenDrachten of Sneek.

Bij het airco-onderhoud aan je SEAT wordt het oude koudemiddel uit het systeem gehaald. Vervolgens wordt het systeem door onze SEAT servicemonteur getest op lekkage en vervolgens voorzien van nieuw koudemiddel met olie en een kleurstof. De toegevoegde kleurstof maakt opsporing van lekkages met UV-licht mogelijk. En weet je zeker dat je in jouw SEAT op koude en warme dagen het hoofd koel houdt.

*Airco onderhoud, inclusief gratis geuropfrisser, bij SEAT Van den Brug vanaf €{aircoservice-prijs-2016}. Voor SEAT modellen met bouwjaar vanaf 2017 tot heden is de airco onderhoudsbeurt €{aircoservice-prijs-2016}.

Let op! De gratis geuropfrisser kan eventuele lichte geurtjes tijdelijk verwijderen, maar is niet te vergelijken met de intensieve airco-geurbehandeling. 

Airco geurbehandeling €39

Als de airco van je SEAT stink, kun je een airco-geurbehandeling uit te laten voeren. Deze geurbehandeling verwijdert niet alleen vieze geurtjes, maar ook micro-organismen en schadelijke bacteriën. Door je hele airco heen, dus zowel de leidingen als de verdamper, die warme lucht omzet naar een koele en frisse bries.
 
Na deze behandeling zijn deze voor de gezondheid schadelijke bacteriën weg en ruikt de airco voor lange tijd weer fris. Bij SEAT Van den Brug adviseren we om deze intensieve anti-geurbehandeling eens per twee jaar te laten uitvoeren, eventueel geCombineerd met SEAT airco-onderhoud.

Een losse airco-geurbehandeling kost bij ons €39.

Tips voor aircogebruik

We hebben een aantal tips op een rij gezet voor gebruik van je airco.

Plan meteen je aircocheck of -onderhoud