Standaard 4 jaar garantie op jouw SEAT

SEAT, nu met standaard 4 jaar garantie

Altijd vertrouwd op weg met jouw SEAT, want als SEAT-dealer  biedt Van den Brug, met werkplaatsen in Drachten, Heerenveen en Sneek, je tal van garanties.

Zo ontvang je standaard vier jaar garantie bij aankoop van uw nieuwe SEAT. Dus wanneer er zich een mankement voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit onder de garantie*. Mocht er bijvoorbeeld onverhoopt een mankement ontstaan aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kun je ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door onze SEAT Service-vestigingen wordt verholpen.

Let op, kleine lettertjes van toepassing:

Eerste twee jaar van de garantie zijn er geen kilometerbeperkingen, in het derde en vierde jaar van de garantie geldt een kilometerbeperking tot 100.000 km.

Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden. Je SEAT dient daarnaast wel volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden. Startdatum van de vier jaar garantie is de datum van eerste aflevering.

Op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk ons SEAT aanbod

Lak en carrosserie

Afhankelijk van het model ontvang je tevens twee of drie jaar garantie op lak bij materiaal- of fabricagefouten. Neem contact op met ons SEAT team binnen Van den Brug voor meer informatie.

Voor alle modellen met een volledig verzinkt carrosserie geeft SEAT bovendien een garantie af van 12 jaar op het doorroesten van de carrosserie van binnenuit. Voor de overige modellen geldt een termijn van 6 jaar carrosseriegarantie.

Bij onderhoud en reparatie door Van den Brug ontvang je altijd 2 jaar garantie op werkzaamheden en geplaatste onderdelen.

Garantie op reparaties

Als SEAT-dealer staan we voor vier jaar reparatiegarantie, standaard pechhulp in binnen- en buitenland (bijna heel Europa), geen verrassingen achteraf en de hoogste kwaliteit in onderdelen en geleverde diensten.

We bieden vier jaar garantie op alle originele SEAT-onderdelen en ruildelen.

Heeft jouw SEAT onderhoud of een reparatie nodig? Plan meteen je afspraak in onze online werkplaatsplanner.

Snel in een nieuwe SEAT de weg op?