Het voorjaar tegemoet met SEAT

Jouw SEAT lenteklaar

De temperaturen stijgen en de zon komt steeds vaker tevoorschijn, de donkere winterperiode is eindelijk voorbij. Het is daarom tijd om de lente tegemoet te rijden met jouw SEAT. Zorg ervoor dat je auto er klaar voor is: plan een aircocheck en wissel je winterbanden voor zomerbanden. 

Aircocheck € 25

De stijgende temperaturen zorgen ervoor dat je de airco vaker gebruikt voor wat verkoeling in je auto. En ook in de winter wordt de airco veel gebruikt tegen beslagen ramen. Het is daarom belangrijk dat je de airco regelmatig laat controleren, een frisse en gezonde lucht is immers belangrijk in je auto, zeker in de warmte. Niet alleen zorgt het voor de nodige verkoeling, ook pollen e.d. blijven buiten je auto. 
 
Laat je airco daarom voor slechts € 25 controleren door een SEAT-monteur van Van den Brug. Zo weet je zeker dat je fris blijft rijden. 

Airco-onderhoud

Heb je al een tijdje geen onderhoud gedaan aan je airco, dan is het zeker verstandig om onderhoud aan je airco in te plannen. De winterkou heeft invloed op je auto en ook je airco. Kleine lekkages of schade aan slangetjes kunnen ervoor zorgen dat je airco koudemiddel verliest. Om problemen en dure reparaties te voorkomen is het daarom verstandig om tijdig een airco onderhoudsbeurt uit te voeren. Een onderhoudsbeurt aan je airco is inclusief een geurbehandeling die ervoor zorgt dat je SEAT weer fris ruikt.
 
Reparaties en andere mankementen zijn niet bij een airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Mochten wij iets vinden dan nemen we altijd contact met je op voordat we reparaties uitvoeren. Plan nu een afspraak voor airco onderhoud vanaf € 149.

Plan online je SEAT werkplaatsafspraak

Tijd voor zomerbanden

Door blijven rijden op winterbanden bij warme temperaturen is slecht voor de winterbanden, het zorgt ervoor dat ze sneller slijten. Zorg er daarom voor dat je de winterbanden op tijd omwisselt voor zomerbanden. Heb je geen ruimte om zelf de banden op te slaan? Dan kan je de winterbanden opslaan bij Van den Brug. 

Bij temperaturen boven de 7 graden wordt aangeraden om de winterbanden te vervangen voor zomerbanden. Zomerbanden zijn speciaal gemaakt om hoge temperatuur en natte weersomstandigheden te doorstaan. Je vergroot de controle over het stuur en vermindert slipgevaar bij nat wegdek.

Nieuwe banden nodig? Vraag gerust een vrijblijvende offerte!

ATECA PA 136 Accessoires Fietsendrager (Large)

We kennen jouw SEAT

Wie optimaal en onbezorgd wil genieten van zijn of haar SEAT, vertrouwt op de kwaliteit en monteurs van SEAT Service-dealer Van den Brug. Onze merkgetrainde monteurs zijn namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken met originele onderdelen voor de beste pasvorm en het grootste rijplezier. Zodat jouw SEAT lang meegaat.

Altijd prijsopgave vooraf en keuze qua vervangend vervoer
Voor elke onderhoudsbeurt of reparatie stellen wij een diagnose om de nodige werkzaamheden te kunnen bepalen om zo vooraf een prijsopgave te kunnen geven. Mocht tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden blijken dat er meerkosten ontstaan, dan nemen wij contact met je op om dit met je te bespreken.

Duidelijk voor jou en voor ons. Je kunt er dus op rekenen dat de afspraken nagekomen worden en dat jouw SEAT weer op tijd klaar staat.

Als SEAT Service-dealer beschikken we bij Van den Brug uiteraard over een uitgebreide keuze in vervangend vervoer. Zo kunt u kiezen voor een gratis leenfiets, onze haal- en brengservice of gebruik maken van een vervangende auto vanaf € 20/dag.

Liever wachten?
Voor wie liever even wacht tot het onderhoud of service aan je SEAT klaar is, hebben we een comfortabele zithoek. Inclusief koffieautomaat en watertap, diverse kranten of tijdschriften en WiFi, waar je gratis gebruik van kunt maken.

Plan online je werkplaatsafspraak