De SEAT Leon bij Van den Brug

SEAT Leon, born in the sun

De vierde generatie SEAT Leon. Een auto die niet voor de veilige, maar voor de gedurfde weg gaat. En dat straalt 'ie ook uit. Strak design. Sportieve wegligging. Interactiever dan ooit. Nee, doorsnee kun je de nieuwe Leon 5-deurs zeker niet noemen. Bovendien is de SEAT Leon uitgeroepen tot 'AUTOBEST 2021', de Europese onderscheiding voor 'Europa's Beste Koop voor 2021'. 

Neem contact op voor een proefrit bij onze vestiging in Heerenveen, ervaar alle Leon modellen of koop jouw SEAT Leon online bij Van den Brug.

Wij leveren gratis af op elke locatie in héél Nederland.

De SEAT Leon FR Business is nu nóg voordeliger.

Unexpected deal

De sportieve FR nu nóg voordeliger

Kies voor de exclusieve FR Business uitvoering van de SEAT Leon en geniet standaard van 3-zone airco, sportstoelen met rode stiksels en navigatie met 10 inch touchscreen. Tijdelijk extra voordelig met voordeel oplopend tot wel € 2.400. Wees er snel bij, deze exclusieve editie is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Bezoek onze SEAT showroom in Heerenveen voor meer informatie en om een proefrit te maken in de SEAT Leon. Wij maken 'm onvergetelijk. 

SEAT Leon Audiotour

De SEAT Leon is een bekende bij Van den Brug. Wat we niet wisten is dat de Leon muzikaal is. Zelfs zo muzikaal dat er een heel album is verschenen. Wij zijn in ieder geval fans van het eerste uur. 

Wil je ook van het unieke album van de SEAT Leon genieten? Kom langs bij Van den Brug in Heerenveen, stap in de SEAT Leon en luister naar de unieke klanken van dit muzikale wonder.

De High-tech SEAT Leon

De SEAT Leon is behalve muzikaal ook digitaal, met een infotainmentsysteem met 8,25 inch touchscreen. Daarnaast rij je nooit alleen met verschillende assistentiesystemen die aan boord zijn zoals vermoeidheidsherkenning, Lane Assist en Front Assist.

Rij je liever Private Lease? Ook dat is mogelijk met SEAT Private Lease.

Laat me de SEAT Leon Private Lease modellen zien

SEAT Leon nieuws

Het nieuwe album van de SEAT Leon is uit! Kom langs bij ons in Heerenveen en luister naar de muziek tijdens de SEAT Leon Audiotour.

09 juli 2020

seat leon

Uitgesproken design, meer motoren en nog meer assistentiesystemen.

27 januari 2020

seat leon

Uitgesproken design, meer motoren en nog meer assistentiesystemen.

Bekijk de beschikbare Leon modellen

De SEAT Leon bij Van den Brug

Jouw SEAT-dealer in Heerenveen. Bij ons kun je terecht voor de nieuwste modellen van SEAT. Daarnaast hebben we een mooie selectie occasions! Rij je liever voor een vast bedrag per maand, bekijk dan de Private Lease modellen van SEAT. 

De SEAT Leon is ook als Private Lease beschikbaar. Liever een (jong) gebruikte Leon, bekijk dan de occasions.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé SEAT dealer van Friesland
  • Jouw SEAT Leon gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland