Van den Brug SEAT occasions

SEAT occasions vind je bij Van den Brug. Als je een (jong) gebruikte SEAT zoekt, kijk dan eens door onderstaand aanbod. Zoek je een specifiek model, gebruik dan het filter.

Hou deze pagina in de gaten als je niet meteen vindt wat je zoekt. Het aanbod vernieuwt regelmatig. De kans is groot dat je later alsnog slaagt bij Van den Brug.

Met een Van den Brug occasion ga je met een vertrouwd gevoel op pad. Liever meer zekerheid? Vraag dan naar de mogelijkheden bij één van onze verkoopadviseurs.

Jouw SEAT occasion financieren?

Zoek je een SEAT occasion en wil je deze financieren? Met het SEAT Privé Plan financier je jouw SEAT met een rente van 6,99%. 

Kies voor een vertrouwd gevoel en koop jouw volgende SEAT occasion bij Van den Brug. Zie je jouw SEAT in ons aanbod staan? Neem dan contact op voor een proefrit. 

Niet gevonden? Niet getreurd. Het aanbod ververst regelmatig. Hou de website in de gaten en misschien rij je straks wél in jouw volgende SEAT van Van den Brug.

Vestigingen & contact

SEAT Beattheexpected Trafficjams DSCF5540 (1)
SEAT occasions bij Van den Brug

Jouw occasion-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om het steeds wisselende aanbod SEAT occasions te bekijken. Of bekijk en koop je nieuwe auto online! 

Naast occasions kun je bij ons ook terecht voor de nieuwste modellen van SEAT. Bekijk ook onze voorraad nieuwe auto's eens. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod SEAT Private Lease.

Ook voor onderhoud ben je bij Van den Brug aan het goede adres. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

Daarom kies je Van den Brug
  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé dealer voor SEAT in Friesland
  • Jouw SEAT occasion gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland