Beleef de SEAT Arona bij Van den Brug in Heerenveen

SEAT Arona, crossover met klasse

De SEAT Arona is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek overal op zijn plaats, en al helemaal in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips.

Deze crossover is groots in rijcomfort en in looks. Ondanks dat de Arona als compacte SUV te boek staat beschikt hij over voldoende bagageruimte om erop uit te trekken! Je rijdt al een nieuwe Arona vanaf € 389 per maand of vanaf € 26.600. Informeer naar de mogelijkheden. 

Private Lease Jubileumactie

100 jaar = €100 korting p/m*

Het is je vast niet ontgaan. Van den Brug bestaat 100 jaar en dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom krijg je bij ons het eerste jaar €100 jubileumkorting per maand* op je private lease contract! Alle merken doen mee in deze actie, dus dit is hét moment om in jouw droomauto te stappen! Meer weten? Bekijk onze actievoorwaarden, ons private lease aanbod, of kom langs in de showroom.

Profiteren van deze actie? Vul dan het formulier in en we sturen je graag een private lease offerte op maat!

*Bekijk de actievoorwaarden

Klaar voor de toekomst

De nieuwe SEAT Arona staat bij ons in Heerenveen. Een opfrisbeurt aan de buitenkant, en een ware revolutie aan de binnenkant.

Het design van de buitenkant is robuuster geworden. Een bredere grille, losgekoppelde mistlampen en stoere bumper benadrukken het off-road karakter van deze compacte SUV. Daarnaast krijgt de Arona standaard LED-verlichting en wordt deze voorzien van moderne aluminium velgen. 

Van binnen is het design goed op de schop genomen. Een soft dashboard, nappaleren stuurwiel en ambient verlichting geven de Arona een luxe uitsraling.

Het infotainmentsysteem is ook opgefrist en voorzien van een nieuwe gebruikerservaring. Het display is groter (9.2 inch) en hoger geplaatst voor optimaal zicht. 

Tenslotte heeft SEAT verschillende assistentiesystemen beschikbaar zoals Lane Assist, Side Assist, Adaptive Cruise Control en nog meer. Alles om je rit zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. 

SEAT Arona nieuws

15 augustus 2021

seat arona

Nog beter en zichtbaar nieuw, dat is de SEAT Arona. Onze collega en mister SEAT, Wietse Plutschouw, vertelt en toont je de highlights van deze SEAT crossover in een minuut.

Vanuit het zonnige Barcelona kregen we de eerste beelden te zien van de vernieuwde SEAT Ibiza en de SEAT Arona.

Alle SEAT Arona modellen

De SEAT Arona bij Van den Brug

Jouw SEAT-dealer in Heerenveen. Bij ons kun je terecht voor de nieuwste modellen van SEAT. Daarnaast hebben we een mooie selectie occasions! Rij je liever voor een vast bedrag per maand, bekijk dan de Private Lease modellen van SEAT. 

De SEAT Arona is ook als Private Lease beschikbaar. Liever een groter model, kijk dan eens naar de SEAT Tarraco.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé SEAT dealer van Friesland
  • Jouw SEAT Arona gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland