Beleef de SEAT Arona bij Van den Brug in Heerenveen

SEAT Arona, crossover met klasse

De SEAT Arona is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek overal op zijn plaats, en al helemaal in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips.

Deze crossover is groots in rijcomfort en in looks. Ondanks dat de Arona als compacte SUV te boek staat beschikt hij over voldoende bagageruimte om erop uit te trekken! Je rijdt al een nieuwe Arona vanaf € 369 per maand of vanaf € 24.990. Informeer naar de mogelijkheden. 

Klaar voor de toekomst

De nieuwe SEAT Arona staat bij ons in Heerenveen. Een opfrisbeurt aan de buitenkant, en een ware revolutie aan de binnenkant.

Het design van de buitenkant is robuuster geworden. Een bredere grille, losgekoppelde mistlampen en stoere bumper benadrukken het off-road karakter van deze compacte SUV. Daarnaast krijgt de Arona standaard LED-verlichting en wordt deze voorzien van moderne aluminium velgen. 

Van binnen is het design goed op de schop genomen. Een soft dashboard, nappaleren stuurwiel en ambient verlichting geven de Arona een luxe uitsraling.

Het infotainmentsysteem is ook opgefrist en voorzien van een nieuwe gebruikerservaring. Het display is groter (9.2 inch) en hoger geplaatst voor optimaal zicht. 

Tenslotte heeft SEAT verschillende assistentiesystemen beschikbaar zoals Lane Assist, Side Assist, Adaptive Cruise Control en nog meer. Alles om je rit zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. 

SEAT Arona nieuws

15 augustus 2021

seat arona

Nog beter en zichtbaar nieuw, dat is de SEAT Arona. Onze collega en mister SEAT, Wietse Plutschouw, vertelt en toont je de highlights van deze SEAT crossover in een minuut.

Vanuit het zonnige Barcelona kregen we de eerste beelden te zien van de vernieuwde SEAT Ibiza en de SEAT Arona.

Alle SEAT Arona modellen

De SEAT Arona bij Van den Brug

Jouw SEAT-dealer in Heerenveen. Bij ons kun je terecht voor de nieuwste modellen van SEAT. Daarnaast hebben we een mooie selectie occasions! Rij je liever voor een vast bedrag per maand, bekijk dan de Private Lease modellen van SEAT. 

De SEAT Arona is ook als Private Lease beschikbaar. Liever een groter model, kijk dan eens naar de SEAT Tarraco.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé SEAT dealer van Friesland
  • Jouw SEAT Arona gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland