SEAT APK bij Van den Brug, altijd € 30

SEAT APK voor € 30

Of gratis i.c.m. onderhoud

Tijd voor de jaarlijkse APK? Bij Van den Brug betaal je standaard € 30. Inclusief de afmeldkosten en wettelijke metingen. Plan je meteen onderhoud aan je SEAT? Dan is de APK gratis, je betaalt alleen de afmeldkosten. 

Meer informatie

APK bij Van den Brug

  • Officiële SEAT Service-dealer
  • € 30 all-in-tarief
  • APK gratis i.c.m. onderhoudsbeurt
  • Verschillende opties vervangend vervoer
  • 4 jaar garantie op werkzaamheden
ŠKODA Onderhoud Sneek

Plan zelf je APK of onderhoud

Veelgestelde vragen over de APK

Op welke punten wordt mijn SEAT tijdens een APK-Keuring gecontroleerd?

Tijdens de APK wordt gekeken naar verkeersveiligheid, milieu en registratie. Dit betekent dat er qua verkeersveiligheid wordt gecontroleerd op kwaliteit van de  banden(profiel) (minimaal 1,6 mm), remmen, autogordels, spiegels, ruiten, ruitenwissers, uitlaat, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie van de SEAT. Op het gebied van milieu ligt de focus op de uitstoot van uitlaatgassen: bij SEAT met een benzine-, LPG- of aardgasmotor wordt dit gemeten middels een viergasmeting, bij dieselauto's wordt ook gemeten hoeveel roet ze uitstoten. Het onderdeel registratie heeft betrekking op het kentekenbewijs (online), het voertuigidentificatie- oftewel chassisnummer en de gebruikte brandstof.

Vanaf wanneer kan ik mijn SEAT laten keuren?

Dit kan al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum. Deze APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum. De APK kan dus ruim voor de vervaldatum ingepland worden. 

Kan ik wachten op de APK-Keuring van mijn SEAT?

Natuurlijk is het mogelijk om te wachten tijdens de APK van de SEAT. Houdt wel rekening met minimaal één uur wachttijd en laat het ons vooraf weten dat u wilt wachten, zodat we hier rekening mee houden in de planning. Tijdens het wachten is er natuurlijk koffie, thee en WiFi beschikbaar.

Is er vervangend vervoer beschikbaar tijdens de APK?

Bij Van den Brug bieden we onze klanten verschillende opties qua vervangend vervoer. Denk hierbij aan de gratis leenfiets of een vervangende auto tegen een geringe vergoeding. Geef bij het maken van de afspraak aan wat de voorkeur heeft.

Wat controleren we bij de APK?

Autogordels

Banden

Carrosserie

Claxon

Remmen

Spiegels

Uitlaat

Uitlaatgassen

Vergrendeling

Wielen

Wielophanging

Voorruit

Verlichting

 

;