SEAT APK voor € 40

Of gratis APK i.c.m. onderhoud

Tijd voor de jaarlijkse APK keuring van je SEAT? Bij Van den Brug, de SEAT-dealer in Friesland betaal je standaard € 40. En die scherpe prijs is inclusief de RDW-afmeldkosten en wettelijk verplichte metingen.

TIP: combineer de APK met onderhoud aan je SEAT
Want bij een onderhoudsbeurt is de APK gratis, je betaalt alleen de verplichte afmeldkosten (a € 5,87 incl btw). Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld tot wel {combi-besparing}. Dat is beter in alle opzichten.

APK bij SEAT Van den Brug

  • Officiële SEAT Service-dealer
  • € 30 all-in-tarief
  • APK gratis i.c.m. onderhoudsbeurt
  • Verschillende opties vervangend vervoer
  • 4 jaar garantie op werkzaamheden
Škoda Onderhoud Sneek

Veelgestelde vragen over de APK

Op welke punten wordt mijn SEAT tijdens een APK-Keuring gecontroleerd?

Tijdens de APK wordt gekeken naar verkeersveiligheid, milieu en registratie.

Dit betekent dat er qua verkeersveiligheid wordt gecontroleerd op kwaliteit van de banden(profiel) (minimaal 1,6 mm), remmen, autogordels, spiegels, ruiten, ruitenwissers, uitlaat, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie van de SEAT.

Op het gebied van milieu ligt de focus op de uitstoot van uitlaatgassen. Wanneer je een SEAT met een benzine-, LPG- of aardgasmotor rijdt, wordt dit gemeten middels een viergasmeting. Bij een SEAT met dieselmotor wordt ook gemeten hoeveel roet deze uitstoot.

Het onderdeel registratie heeft betrekking op het kentekenbewijs (online), het voertuigidentificatie- oftewel chassisnummer en de gebruikte brandstof.

Vanaf wanneer kan ik mijn SEAT laten keuren?

Dit kan al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum van je SEAT. De nieuwe APK blijft na goedkeur gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de huidige APK-vervaldatum. Wachten tot het laatste moment is dus nergens voor nodig, de APK kan ruim voor de vervaldatum ingepland worden zonder dat je op tijd inlevert. 

Kan ik wachten op/tijdens de APK-Keuring van mijn SEAT?

Natuurlijk is het mogelijk om te wachten tijdens de APK van de SEAT. Houdt wel rekening met minimaal één uur wachttijd en laat het ons vooraf weten dat je wilt wachten, zodat we hier rekening mee houden in de planning.

Tijdens het wachten kun je gebruik maken van onze klantenruimte. Hier is er natuurlijk koffie, thee en WiFi beschikbaar, net als divers leesvoer.

NB Wist je zelfs dat je bij onze SEAT-vestiging in Heerenveen tijdens het wachten op basis van beschikbaarheid ook een proefrit kunt maken in een van onze nieuwste SEAT-modellen?

Is er vervangend vervoer beschikbaar tijdens de APK van mijn SEAT?

Bij SEAT Van den Brug bieden we onze klanten verschillende opties qua vervangend vervoer. Denk hierbij aan de gratis leenfiets, elektrische fiets of een vervangende auto tegen een geringe vergoeding. Geef bij het maken van de afspraak aan wat de voorkeur heeft.

In combinatie met onderhoud of reparatie van je SEAT, kun je bij ons ook gebruik maken van de haal- en brengservice. Lees meer over vervangend vervoer

Wat controleren we bij de APK?

We controleren je SEAT op veiligheid en milieu. Hierbij zijn de volgende onderdelen checkpunten:

> Autogordels

> Banden

> Carrosserie

> Claxon

> Remmen

> Spiegels

> Uitlaat

> Uitlaatgassen

> Vergrendeling

> Wielen

> Wielophanging

> Voorruit

> Verlichting