SEAT Private Lease

bij Van den Brug

SEAT Private Lease

Zorgeloos rijden voor een vast en voordelig maandbedrag

SEAT Private Lease is ideaal al je je spaargeld wil bewaren en toch een nieuwe SEAT wil rijden.

Met SEAT Private Lease rij je namelijk een nieuwe SEAT voor een vast bedrag per maand! Onderhoud, belasting, verzekering en alle andere kosten zijn in je maandbedrag inbegrepen. Jij betaalt alleen nog de benzinekosten. En kom je ergens stil te staan? Ook pechhulp (mobiliteitsservice) is inbegrepen. Zo voorkom je onverwachte kosten! 

Kies jouw SEAT model:

Vanaf € 369 per maand

Vanaf € 339 per maand

Vanaf € 529 per maand

Vanaf € 549 per maand

Vanaf € 599 per maand

SEAT Private Lease actie-tarieven

Zie jij jezelf wel zitten in een hippe SEAT zonder investering of onverwachte kosten? Kies dan voor SEAT Private Lease bij Van den Brug. Want ook nu mag je van SEAT Van den Brug scherpe tarieven verwachten. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en maximaal 10.000 km per jaar EN keurmerk Private Lease, tenzij anders vermeld.

Dit zijn namelijk de meest gekozen duur en kilometrage voor private lease. Uiteraard kun je kiezen voor een langere of kortere looptijd en het aantal km per jaar aan laten passen. 

Vragen over SEAT Private Lease bij Van den Brug

Misschien wil je naar aanleiding van bovenstaande Private Lease-acties een offerte aanvragen voor een specifieke uitvoering van de SEAT Mii, Ibiza, Leon (ST), Arona of Ateca? Of heb je een aanvullende vraag over Private Lease via Van den Brug en alle bijbehorende mogelijkheden, variaties of opties? Wij beantwoorden ze met alle liefde voor je. Daarnaast kunnen we je adviseren over de meeste geschikte Combinatie van model, geschatte kilometers en loopduur voor Private Lease op basis van jouw wensen en behoeften. Loop dus gerust eens onze SEAT-showroom in Heerenveen binnen of laat hieronder je vragen achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

SEAT Private Lease, dat rijdt wel zo lekker

Bij SEAT Private Lease, lease je privé een gloednieuwe SEAT voor een afgesproken periode. De minimale looptijd is 2 jaar, de maximale looptijd is 4 jaar. Je betaalt maandelijks een vast bedrag per maand. Dit bedrag hangt af van het gekozen model en uitvoering, de gekozen looptijd en het verwachtte aantal kilometers per jaar. 

Kortom: jij regelt de brandstof, wij de rest.
Het uiteindelijke Private Lease-maandbedrag is alles-in-een en dus inclusief onderhoud, reparatie, allrisk dekking en wegenbelasting. Omdat je betaalt voor gebruik en niet voor bezit, zijn er geen grote investeringen of borg vooraf nodig en loop je ook geen restwaarde-risico.

Keurmerk Private Lease

SEAT Leasing, waar de door Van den Brug aangeboden private lease-mogelijkheden onder vallen, ontving op 1 februari 2016 als één van de eerste leasemaatschappijen van Nederland het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) in het leven geroepen, in samenwerking met onder andere de Consumentenbond en biedt u, de consument, maximale zekerheden. Het Keurmerk bevestigt dat het SEAT Abonnement via SEAT Leasing, garant staat voor zorgeloos rijplezier zonder verrassingen. 


* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn bij ons op te vragen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. 

Bekijk alle SEAT Private Lease modellen:

Alle SEAT Private Lease modellen