Menu

SEAT Private Lease

Waarom kopen als je ook kunt kiezen voor SEAT private lease!

Ben je op zoek naar een nieuwe SEAT, maar heb je geen zin of geld om deze te kopen? Of wil je je spaargeld liever bewaren voor andere dingen en rij je het liefst all-in? Dus voor een vast bedrag per maand, zonder dat je bang hoeft te zijn voor onverwachte kosten?
Kies dan zeker voor SEAT Private lease bij Van den Brug Heerenveen! Dan ben je namelijk zeker van een nieuwe auto, zijn alle kosten inbegrepen in het maandbedrag en regelen wij het onderhoud, service en in geval van nood zelfs de pechhulp (in vrijwel heel Europa) voor je.

Prima deal toch, dus welk model wordt het? Het SEAT icoon de Ibiza, onze compacte SUV Arona, de ruime Ateca (ook SUV) of kies je voor de zevenzits SUV; de Tarraco?

2102-img-seat-privatelease

We Love Private Lease

Profiteer van de laagste Private Lease deals van Nederland met de We Love Private Lease weken van Van den Brug.

Zo Private Lease je al een SEAT Ibiza vanaf €259 of een SEAT Arona vanaf €289 per maand. Of rij je liever een volledig elektrische auto? Dan is de Seat Mii Electric vanaf €314 per maand de juiste keuze. 

SEAT Ibiza Private Lease vanaf €259
SEAT Ibiza Private Lease vanaf €259
SEAT Arona Private Lease vanaf €309
SEAT Arona Private Lease vanaf €309
SEAT Leon Private Lease vanaf €349
SEAT Leon Private Lease vanaf €349
SEAT Ateca Private Lease vanaf €545
SEAT Ateca Private Lease vanaf €545

SEAT Private Lease actie-tarieven

Zie jij jezelf wel zitten in een hippe SEAT zonder investering of onverwachte kosten? Kies dan voor SEAT Private Lease bij Van den Brug in Heerenveen. Want ook nu mag je van SEAT Van den Brug scherpe tarieven verwachten. De hieronder genoemde prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en maximaal 10.000 km per jaar EN keurmerk Private Lease, tenzij anders vermeld.
Dit zijn namelijk de meest gekozen duur en kilometrage voor private lease. Uiteraard kun je kiezen voor een langere of kortere looptijd en het aantal km per jaar aan laten passen. 

Vragen over SEAT Private Lease? Wij staan voor je klaar in Heerenveen.

Misschien wil je naar aanleiding van bovenstaande private lease-acties een offerte aanvragen voor een specifieke uitvoering van de SEAT Mii, Ibiza, Leon (ST), Arona of Ateca? Of heb je een aanvullende vraag over Private Lease via Van den Brug en alle bijbehorende mogelijkheden, variaties of opties? Wij beantwoorden ze met alle liefde voor je. Daarnaast kunnen we je adviseren over de meeste geschikte combinatie van model, geschatte kilometers en loopduur voor Private Lease op basis van jouw wensen en behoeften. Loop dus gerust eens onze SEAT-showroom in Heerenveen binnen of laat hieronder je vragen achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

heerenveen-seat-skoda-verkoopteam

Voordelen SEAT Private Lease; dat rijdt wel zo lekker

Bij SEAT Private Lease, least u privé (dus particulier) voor een afgesproken periode van minimaal 2, maximaal 4 jaar, een gloednieuwe SEAT via Van den Brug. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor gebruik op basis van de door u aangegeven wensen qua model en uitvoeringen/opties, looptijd contract en verwacht aantal km/jaar. 

Kortom: jij regelt de brandstof, wij de rest.
Het uiteindelijke Private Lease-maandbedrag is alles-in-een en dus inclusief onderhoud, reparatie, allrisk dekking en wegenbelasting. Omdat je betaalt voor gebruik en niet voor bezit, zijn er geen grote investeringen of borg vooraf nodig en loop je ook geen restwaarde-risico.

2016-private-lease-keurmerk-300x600

Keurmerk Private Lease voor SEAT Private Lease

SEAT Leasing, waar de door Van den Brug aangeboden private lease-mogelijkheden onder vallen, ontving op 1 februari 2016 als één van de eerste leasemaatschappijen van Nederland het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) in het leven geroepen, in samenwerking met onder andere de Consumentenbond en biedt u, de consument, maximale zekerheden. Het Keurmerk bevestigt dat het SEAT Abonnement via SEAT Leasing, garant staat voor zorgeloos rijplezier zonder verrassingen. 

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden (SEAT Private Lease Mii electric is o.b.v. 60 maanden), 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn bij ons op te vragen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig van 1 januari tot en met 30 april 2020.

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen
Heerenveen

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • SEAT (nieuw en occasions) 
  • SEAT Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving