Blijf verbonden met je SEAT

SEAT Connect. Voor modellen vanaf september 2020

We zijn steeds meer verbonden met elkaar. Waarom niet ook met je SEAT? Dat is nu mogelijk, met SEAT Connect. 

Zo kun je de status van je SEAT zien, blijft je navigatie up-to date en luister je eenvoudig naar jouw favoriete muziek of podcast terwijl je onderweg bent. 

Bekijk onderstaande video of lees verder over de mogelijkheden van SEAT Connect.

SEAT ID

Om te beginnen maak je een SEAT ID aan. Dat is jouw persoonlijke manier om in te loggen op de verschillende platformen zoals de app. Daarnaast krijg je met deze account toegang tot de diensten van SEAT waar je gebruik van kunt maken.

Via de SEAT ID Portal beheer je jouw gegevens en stel je de voorkeuren in. Alles op 1 plek.

Maak een SEAT Connect ID aan

SEAT Connect eenvoudig met je unieke Connect ID
Veiligheid En Service XXL

Veiligheid voorop

Verbonden zijn is ook veilig zijn. Registreert jouw SEAT een ongeluk doordat bijvoorbeeld de airbags geactiveerd zijn, dan wordt er automatisch een noodoproep gedaan. Deze kun je zelf ook doen in geval van nood natuurlijk. 

Heb je pech? Geen probleem. Via de knop "pechhulp" op het infotainmentsysteem of in het dak kun je hulp inroepen. Belangrijke gegevens worden meteen gedeeld en je wordt zo snel als mogelijk weer op pad geholpen. 

Ook als je informatie nodig hebt kun je via de klantenservice bereiken. En registreert jouw SEAT dat onderhoud of andere assistentie nodig is, dan krijgen jij en de geregistreerde dealer een melding. Zo ben je in alle opzichten connected met je SEAT.

Status van jouw SEAT

Gebruik je de app? Dan ben je altijd op de hoogte van de status van jouw SEAT. Zo zie je hoe ver je nog kunt rijden, kun je controleren of je 'm wel op slot heb gedaan, krijg je een melding bij diefstal (mits een alarm aanwezig is) en start of stop je het laden van PHEV-modellen.

Niets zo vervelend als instappen in een bevroren auto na nachtvorst of een sauna na een dagje strand. Via de app klimtiseer je jouw SEAT eenvoudig. Instappen met ontdooide ruiten of afgekoelde stoelen is nu de gewoonste zaak. 

En ben je je SEAT kwijt in een nieuwe stad? Geen punt, met de app zie je in één oogopslag waar je geparkeerd staat. Zul je net zien dat je aan de verkeerde kant van het centrum staat.

Check de status van je SEAT met SEAT Connect
Check eenvoudig SEAT updates via SEAT Connect

Écht connected

Met SEAT Connect ben je echt connected. Plan je reis alvast in de app en krijg kaartupdates zodat de reis altijd goed gaat. Zoeken naar een parkeerplek of een restaurant is verleden tijd door updates van je navigatie. Net als zoeken naar de voordeligste plek om te tanken. 

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? We staan voor je klaar! Neem contact op of kom langs bij één van onze vestigingen en we helpen je op weg. 

Maak een SEAT Connect ID aan