Volkswagen e-Golf occasions

De 100% elektrische e-Golf is vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Met een actieradius van 230 kilometer brengt deze volledig elektrische Golf je verder dan ooit. Je vindt bij ons in Friesland een uitgebreide voorraad van e-Golf occasions.

Je herkent de e-Golf vanbuiten aan zijn blauwe designaccenten en de LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem Discover Media.

Een Volkswagen occasion bij Van den Brug geeft zekerheid zodat jij een Volkswagen Golf rijdt een met kloppend verhaal. Natuurlijk ben je altijd welkom voor een proefrit. Onze adviseurs helpen je graag verder.

De prijzen op onze website zijn wegrijprijzen. Wil je garantie? Vraag naar de mogelijkheden bij één van de verkoopadviseurs.

Bekijk hieronder onze beschikbare elektrische Volkswagen occasions. Tip! Staat jouw ideale Volkswagen e-Golf er niet tussen? Bekijk dan bijvoorbeeld de Volkswagen ID.3 occasions.

Volkswagen e-Golf occasions bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland met vestigingen in heel Friesland. Altijd bij jou in de buurt om een occasion te bekijken.