Jouw Volkswagen Bedrijfswagen op maat gemaakt

Een bedrijfswagen is een werkplek op wielen. Om jouw werk goed te kunnen doen is het belangrijk om de ideale werkplek te creëren voor jou en je personeel. Zo haal je het beste resultaat voor je klant.

Van den Brug zorgt ervoor dat jouw werkplek aan jouw wensen voldoet. Een Volkswagen Bedrijfswagen passen we zo aan dat jij je kunt richten op wat belangrijk is. Heb je specifieke wensen voor jouw wagen? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag.

 

 

Maatwerk nodig? Neem contact op

VW Bedrijfswagens Op Maat Vloerplaat

Bescherm de binnenkant

De binnenkant is net zo belangrijk als de buitenkant. Voor een duurzaam gebruik van je bedrijfswagen, maar ook ter bescherming van je producten en gereedschappen. Om te zorgen voor bescherming plaatsen we een een vloer en betimmering aan de binnenkant.

Ruimte nodig voor het opbergen van gereedschap en andere materialen? Geen probleem. Met opbergvakken voor al je gereedschap hou je het overzicht op je spullen. Werkt wel zo lekker.

VW Bedrijfswagens Betimmering Binnenzijde

Je visitekaartje

Ook aan de buitenzijde zorgen we ervoor dat jouw bedrijfswagen aan jouw wensen voldoet. Een imperiaal, sidebar met of zonder verlichting en natuurlijk jouw logo. Alles kan. 

Een imperiaal is natuurlijk erg praktisch om lang materiaal te vervoeren naar je klus. En een sidebar zorgt ervoor dat de auto net wat extra bescherming heeft. Nog praktischer is een sidebar met verlichting. 

Een bedrijfswagen is gratis reclame. Daarom bestickeren we naar jouw wens met logo, naam en contactgegevens zodat je herkenbaar bent voor iedereen. 

Bescherming

Wie met een bedrijfswagen werkt wil deze beschermen. Voor rondslingerend materiaal, voor andere weggebruikers en om schade te voorkomen. Daarom zijn er verschillende opties om voor deze bescherming te zorgen. 

Raambeveiliging, bumperbescherming en andere materialen zorgen dat jouw bus beschermd is en lang meegaat.

The sky the limit? Not even close

Het is nagenoeg onmogelijk om alle opties te benoemen. Stickers, bescherming en betimmering is waar het voor veel ondernemers begint. Maar er kan zoveel meer. Jij bedenkt het en wij (met onze partners) maken het. 

Heb jij een nieuwe bedrijfswagen nodig met speciale wensen? Laat het ons weten. Zolang het fysiek haalbaar is om het te maken zorgen we ervoor dat het gemaakt wordt. We gaan geen uitdaging uit de weg.

Laadruimte nodig?

Laadruimte kun je nooit genoeg hebben. Of het gaat om grote hoeveelheden kleine producten of kleine hoeveelheden grote producten, het is wel zo lekker als het allemaal in één keer meegaat. Daarom is de Crafter ideaal. Van zichzelf al ontzettend ruim, maar met maatwerk nog ruimer te maken.

En wil je gemak? Geen probleem. Met een automatische laadklep maak je het nog makkelijker om te laden en te lossen. 

VW Bedrijfswagens Crafter Op Maat Bij Van Den Brug
Van Den Brug Volkswagen Bedrijfswagens2

Jouw klus, jouw bus

Jij weet wat je nodig hebt om jouw klus tot een succes te maken. Of je nou een Caddy Cargo, Transporter of Crafter nodig hebt, wij passen 'm aan naar jouw wensen. Stickeren, betimmering aanbrengen of het aanpassen van laadruimte. Wij zorgen met onze partners dat jouw bus klaar is voor de klus.

Meer weten over de mogelijkheden of heb je een specifieke wens? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan je denkt. 

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van Friesland
  • Jouw Volkswagen Bedrijfswagen gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland