Voor de Provincie Friesland mochten we 29 keer de ID.Buzz afleveren

nieuws

13 maart 2023

In samenwerking met Friesland Lease en Bourguignon mochten wij gisteren de eerste 5 exemplaren van de Volkswagen ID. Buzz afleveren. Langzamerhand zal dit verder uitgebreid worden tot maar liefst 29 van deze prachtige bussen.

Om een goed beeld te krijgen van de Volkswagen ID. Buzz heeft de provincie een week proef gedraaid met deze bus. Tijdens deze proefweek kon de provincie de ID. Buzz op de proef stellen. Dit beviel niet alleen de provincie, maar ook de medewerkers wat ze heet doen besluiten om de bus dan ook af te nemen.

De bus moest duurzaam zijn en worden opgeleverd met de kenmerken van de Provincie Friesland. Samen met Van den Brug is de Provincie Friesland gaan kijken wat de mogelijkheden hierin waren.

ID. Buzz Provincie Fryslan

Custom made voor Provincie Friesland

Van den Brug is hiermee aan de slag gegaan: De auto's zijn allereerst gespoten in de kenmerkende gele kleur. Om de ID. Buzz vervolgens nog opvallender te maken voor mede weggebruikers heeft deze een wrap gekregen met reflecterende delen. Om het geheel af te maken zijn er zwaailampen aangebracht en mocht het logo van de Provincie Friesland natuurlijk ook niet ontbreken!

Maar dat is alleen de buitenkant. Ook de binnenkant is volledig op maat gemaakt. Zo is er een stelling geplaatst voor alle attributen die de bestuurders nodig hebben. Ook is er een watertank aanwezig waar de bestuurder de handen kan wassen.

Wij kijken terug op een goede samenwerking en een mooi resultaat van de 29 exemplaren van de ID. Buzz!

De ID. Buzz Cargo: de eerste bedrijfswagen in de elektrische ID. reeks

Met ons sparren over mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf?