De Volkswagen ID. Buzz Cargo

Nu bij ons in de showroom

Volkswagen ID. Buzz Cargo

De eerste bedrijfswagen in de elektrische ID reeks is de Volkswagen ID.Buzz Cargo. Met een design dat duidelijk is geïnspireerd op de inmiddels 75-jarige Volkswagen T1. Met een laadvermogen van 600kg en een actieradius van zo'n 400 kilometer, kun je met de ID. Buzz alle kanten op.

Met deze bus heeft Volkswagen een nieuw icoon ontwikkeld dat niet alleen een plezier is voor het oog, maar voor de bestuurder ook een totaal nieuwe wereld biedt. Elektrisch rijden zorgt voor een heleboel comfort, waarmee je uitgerust op je klus aankomt. Daarnaast is de ID. Buzz niet vies van technische snufjes, van semi-autonoom rijden tot mogelijkheden om je gereedschap ter plekke op te laden. 

Je rijdt de ID. Buzz Cargo vanaf € 47.150. Samen met de personenwagen variant, de ID. Buzz, staat de ID. Buzz Cargo nu bij ons in de showroom! Kun jij ook niet wachten om 'm in het echt te ervaren? 

Bekijk de ID. Buzz Cargo

De elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo zet de toon in elektrische zakelijke mobiliteit. Hij is CO2-neutraal geproduceerd, biedt ontzettend veel comfort en is uitgerust met talloze elektrische snufjes. Zo kan de bus worden voorzien van IQ.Lights en Car2X communicatie. Hiermee reageert de ID. Buzz op andere weggebruikers en waarschuwt ie voor gevaarlijke situaties.

Daarnaast is de ID. Buzz Cargo een ontzettend ruimte auto. In de laadruimte kun je twee Europallets kwijt en kun je tot 650 kg vervoeren. Ook kan de ID. Buzz Cargo tot 1.000 kg trekken.  

Ben je nieuwsgierig geworden? In deze video laten we je de ID. Buzz Cargo tot in detail zien. 

Plan nu jouw proefrit in de ID. Buzz

Gebruik hiervoor onze handige proefritaanvrager. Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten in welk type ID. Buzz en vanaf welke Van den Brug-vestiging je een proefrit wil maken. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om deze proefrit te bevestigen.

ID.Buzz Cargo nieuws

Woon jij in de omgeving van Buitenpost en ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe Volkswagen ID. Buzz? Dan is dit je kans om 'm in het echt te ervaren! Van 28 t/m 31 maart 2023 kun je deze volledig elektrische Volkswagen bus bekijken en proberen bij onze VW Bedrijfswagens Service-vestiging in Buitenpost.

Al jaar en dag hebben Van den Brug en Friesland Lease een goede samenwerking met Hamilton Bright. Hamilton Bright: het bedrijf dat bedrijven en retailers helpt om hun verkoopprestaties te verbeteren. Op vrijdag 17 februari mochten wij de Volkswagen ID. Buzz afleveren bij Hamilton Bright. 

Het is zover: de Volkswagen ID. Buzz & de ID. Buzz Cargo staan bij ons in de showroom! Vanaf 13 december kun je eindelijk een proefrit plannen in één van deze nieuwe, volledig elektrische bussen. 

De Volkswagen ID. Buzz Cargo bij Van den Brug

Al jaar en dag dé Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Friesland. Zoek je een nieuwe of gebruikte wagen voor je bedrijf, kom dan eens langs in onze vestigingen. Je vindt ons in Heerenveen, Drachten en Sneek!

Meer ruimte nodig? Bekijk dan de Transporter of de Crafter eens. De Volkswagen Crafter is ook volledig elektrisch beschikbaar.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van Friesland
  • Jouw Volkswagen ID. Buzz Cargo gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland