Volkswagen ID. Buzz Cargo, voor de bezige bij

Volkswagen ID. Buzz Cargo

De eerste bedrijfswagen in de elektrische ID reeks is de Volkswagen ID.Buzz Cargo. Met een design dat duidelijk is geïnspireerd op de inmiddels 75-jarige Volkswagen T1. Met een laadvermogen van 600kg en een actieradius van zo'n 400 kilometer, kun je met de ID. Buzz alle kanten op.

Met deze bus heeft Volkswagen een nieuw icoon ontwikkeld dat niet alleen een plezier is voor het oog, maar voor de bestuurder ook een totaal nieuwe wereld biedt. Elektrisch rijden zorgt voor een heleboel comfort, waarmee je uitgerust op je klus aankomt. Daarnaast is de ID. Buzz niet vies van technische snufjes, van semi-autonoom rijden tot mogelijkheden om je gereedschap ter plekke op te laden. 

Je rijdt de ID. Buzz Cargo vanaf € 46.200. Samen met de personenwagen variant, de ID. Buzz, staat de ID. Buzz Cargo in het najaar in de showroom. Beide modellen zijn nu al te bestellen.

Bekijk de ID. Buzz Cargo

De elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo zet de toon in elektrische zakelijke mobiliteit. Hij is CO2-neutraal geproduceerd, biedt ontzettend veel comfort en is uitgerust met talloze elektrische snufjes. Zo kan de bus worden voorzien van IQ.Lights en Car2X communicatie. Hiermee reageert de ID. Buzz op andere weggebruikers en waarschuwt ie voor gevaarlijke situaties.

Daarnaast is de ID. Buzz Cargo een ontzettend ruimte auto. In de laadruimte kun je twee Europallets kwijt en kun je tot 650 kg vervoeren. Ook kan de ID. Buzz Cargo tot 1.000 kg trekken.  

Ben je nieuwsgierig geworden? In deze video laten we je de ID. Buzz Cargo tot in detail zien. 

ID.Buzz Cargo nieuws

Nog voor de Volkswagen ID. Buzz in onze showroom staat, heeft hij de prestigieuze titel 'International Van of the Year 2023' veroverd. Tijdens de IAA in Hannover kreeg de ID. Buzz Cargo deze eretitel opgespeld door een internationale vakjury van 24 Europese journalisten.

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. De nieuwe ID. Buzz is volledig elektrisch en voorzien van de nieuwste technologieën die rijden extra comfortabel maken. En je kunt 'm nu eindelijk bestellen!

Maak kennis met de Volkswagen ID. Buzz. De opvolger van de legendarische Volkswagen T1, volledig elektrisch en zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Kom hem binnenkort bekijken bij Van den Brug.

Nu te bestellen

Wil je de ID. Buzz Cargo bestellen, of wil je graag meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

De Volkswagen ID. Buzz Cargo bij Van den Brug

Al jaar en dag dé Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Friesland. Zoek je een nieuwe of gebruikte wagen voor je bedrijf, kom dan eens langs in onze vestigingen. Je vindt ons in Heerenveen, Drachten en Sneek!

Meer ruimte nodig? Bekijk dan de Transporter of de Crafter eens. De Volkswagen Crafter is ook volledig elektrisch beschikbaar.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van Friesland
  • Jouw Volkswagen ID. Buzz Cargo gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland