Volkswagen ID.Buzz Cargo, voor de bezige bij

Volkswagen ID.Buzz Cargo

De eerste bedrijfswagen in de ID reeks, de Volkswagen ID.Buzz Cargo. Het design is duidelijk geïnspireerd op de T1 (Bulli). Op dit moment gaat Volkswagen uit van een maximale actieradius van 440km.

Dat is niet het meest in het oog springende onderdeel. Veel mooier is het digitale vrachtsysteem dat real time het aantal artikelen in de laadruimte bijhoud. Of wat dacht je van de autonome rijmodus waardoor de bestuurder op de computer kan werken.

Ook heeft de Volkswagen ID.Buzz Cargo geen dashboard, maar een heads-up display met augmented reality. Alle informatie wordt geprojecteerd, op de voorruit of op de weg.

Momenteel is het allemaal nog een concept, maar de toekomst is dichterbij dan je denkt!

Voel je je al oud? Het went sneller dan je denkt. 

Video ID.Buzz 2022

Augmented reality

Niet meer schakelen tussen navigatie en de weg. Niet meer schrikken van je snelheid. Met augmented reality heb je zicht op alle benodigde informatie. Geprojecteerd op de voorruit, of op de weg. Zo hou je je makkelijker aan de snelheid en ben je niet meer te laat voor die afslag naar je klant. 

Het pas allemaal in de nieuwe weg die Volkswagen inslaat met de ID reeks. Elektrische voertuigen, voorzien van handige ondersteuning van de bestuurder. En dat allemaal in een ontwerp dat teruggaat naar de bron. 

Hud Iaa Info 203968

ID.Buzz Cargo nieuws

Lease jouw nieuwe VW Bedrijfswagen en krijg nu extra voordeel. En wil je straks overstappen op de ID.Buzz? Dan kan dat met ID. Switch. Lees verder voor meer informatie.

In 2022 wordt de elektrische familie van Volkswagen flink uitgebreid. Lieten we je eerder al foto's zien van de nieuwe Volkswagen ID.5, het duurt niet lang of we kunnen allemaal kennismaken met de Volkswagen ID.Buzz. Onze collega Bas neemt jullie alvast mee voor een sneak-preview.

Autonoom rijden met de elektrische Volkswagen ID.Buzz is binnen handbereik. Nabij het vliegveld van München wordt getest met de zelfrijdende bedrijfswagens die vanaf 2025 worden ingezet.

Hou me op de hoogte

De Volkswagen ID.Buzz Cargo bij Van den Brug

Al jaar en dag dé Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Friesland. Zoek je een nieuwe of gebruikte wagen voor je bedrijf, kom dan eens langs in onze vestigingen. Je vindt ons in Heerenveen, Drachten en Sneek!

Meer ruimte nodig? Bekijk dan de Transporter eens. Voor een vast bedrag per maand kun je de Caddy Cargo ook Leasen.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van Friesland
  • Jouw Volkswagen ID.BUZZ CARGO gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland