Erkend Duurzaam | Keurmerk MVO ondernemen

Sinds 2014 heeft het Instituut voor Duurzame Mobiliteit ons autobedrijf het certificaat 'Erkend Duurzaam' toegekend. Bij Van den Brug zijn we trots op jaarlijkse (her)eiking van het 'Erkend Duurzaam'-certificaat. We zien dit dan ook als een compliment en blijk van waardering voor de MVO-maatregels die we binnen onze organisatie hebben doorgevoerd. Daarnaast is dit voor jou als consument een bewijs dat we duurzame verbeteringen doorvoeren in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

Wat is Erkend Duurzaam?

Sinds 2014 is Van den Brug in het bezit van het Erkend Duurzaam certificaat. Het Erkend Duurzaam-programma is een initiatief van de gehele automotive-branche, bestaande uit de brancheverenigingen BOVAG, FOCWA Schadeherstel, RAI Vereniging en STIBA. De uiteindelijke jaarlijkse certificering wordt uitgevoerd door het Inistituut voor Duurzame Mobiliteit. 

Voor ons betekent duurzaamheid dat wij in alle facetten van onze bedrijfsvoering rekening houden met mens en milieu. Niet alleen door (duurzame) inzetbaarheid van onze medewerkers, maar ook door een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in onze omgeving en de milieubelasting bij onze diensten tot het minimale te beperken.

Untitled
DSCF5069 (1)

Dagelijkse praktijk

Naast sponsoring van diverse evenementen en sportverenigingen in de omgeving van onze vestigingen, investeert Van den Brug bij nieuw- en verbouw volop in duurzame energie en bouwmaterialen. De scholing en training van onze medewerkers is een continu proces. Ook de fabrieken van onze merken zien het belang van duurzame mobiliteit. Daarom vind je in onze showrooms veel schone en zuinige modellen. Met lage uitstoot en een laag brandstofverbruik.    

Benieuwd naar de sponsormogelijkheden voor jouw vereniging of evenement? Bekijk dan zeker onze sponsorcriteria.