Menu

De ŠKODA ENYAQ is onthuld

Gepubliceerd op 1 september 2020

De ŠKODA ENYAQ is een volledig elektrisch aangedreven SUV. De grote en sportieve SUV werd dinsdag 1 september om 18:40 uur onthuld. 

Zijn grote wielen en bodemvrijheid geven hem de krachtige uitstraling van een SUV. Naast de enorme ruimte in de auto, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 500km komen er verschillende uitvoeringen. Meer weten? Wij schreven eerder een artikel over de elektrische ENYAQ.

Foto's

Livestream onthulling ŠKODA ENYAQ

Heb je de livestream gemist of wil je hem nog een keer bekijken? Dat kan hieronder:

Meer over de ENYAQ

De nieuwe ŠKODA ENYAQ heeft een nieuw design voor het interieur waardoor je met een 'loungegevoel' onderweg gaat. De basisversie heeft een 55 kWh accu met een range van 340km. De sterkste versie heeft vierwielaandrijving en is voorzien van een 82 kWh accu en levert  225 kW. Geïnteresseerd in alle specificaties? Lees dan ook ons vorig artikel over de ŠKODA ENYAQ.  Wil je op de hoogte worden gehouden over het nieuwe elektrische model? Of weten wanneer de auto in onze showroom staat? Laat je gegevens hieronder achter.

Houd mij op de hoogte over de ŠKODA ENYAQ 2020

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over dit model? Onze teams informeren je graag.


Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Van den Brug, dé officiële SKODA-dealer in Friesland

Met vestigingen door heel Friesland en bijna 100 jaar ervaring zijn we er bij Van den Brug voor jou en je SKODA. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste SKODA modellen, ons occasions-aanbod of de Private Lease-acties van SKODA.Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.


Daarnaast helpen we je vanuit onze werkplaatsen graag weer op weg en kun je bij ons terecht voor onderhoud, apk en reparatie van je auto. Onze getrainde monteurs op de hoogte van de nieuwste SKODA-technieken en monteren originele onderdelen van de beste kwaliteit. Zodat jij maximaal van je SKODA kan genieten. Wij staan voor onze service, dus ook bij pech kun je op ons rekenen. Dag en nacht, in binnen- en buitenland.

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier en dat worden we bijna een eeuw later nog steeds. Je vindt onze SKODA-showroom in Heerenveen en SKODA Service-dealerpunten in Heerenveen, Drachten en Sneek. Oant sjen!

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving