Menu

Wietse en Theo bij SEAT Top People Nederland

Gepubliceerd op 18 maart 2019

Onze verkoopadviseur Wietse en accountmanager Theo stonden zaterdag 16 maart 2019 namens Van den Brug in de Finale van SEAT Top People Nederland. En dat leverde mooie prestaties op. 

wietse-pluschouw-en-theo-bosgra-werkzaam-bij-vandenbrug

SEAT Top People Nederland 

Wietse Plutschouw nr 3 van SEAT Nederland

Wie wel eens in de showroom van SEAT Van den Brug in Heerenveen is geweest, kan niet om Wietse Plutschouw heen. Als verkoopadviseur voor dit automerk met Spaans temperament staat hij - tegenwoordig samen met Ralf Zondervan- namelijk klaar voor iedereen die ook maar iets wil weten over een nieuwe SEAT.
Vanuit die context kon deelname aan de landelijke SEAT Top People-competitie niet uitblijven. Na de voorrondes mocht Wietse zaterdag 16 maart in Leusden tijdens een praktijkopdracht aan de jury laten zien hoe hij werkt. Dit is bekroond met geweldig resultaat: Wietse Plutschouw eindigde namelijk op de derde plek. 
 

Theo Bosgra behaalt Top4-notering

Als accountmanager zakelijke markt is Theo Bosgra sinds een jaar dagelijks actief voor Van den Brug Zakelijk. Hierbij zoekt hij met de klant naar mobiliteitsoplossingen vanuit alle merken, producten en diensten van ons autobedrijf, maar kijkt hij ook verder. Zijn deelname aan SEAT Top People in de categorie Accountmanager zag Theo als relatieve nieuwkomer bij SEAT dan ook als een mooie uitdaging. Dat hij in de landlijke finale daarbij een vierde plek behaalt, is natuurlijk geweldig. 

Gewoon bij SEAT Van den Brug

We zijn natuurlijk trots op het complete team van SEAT Van den Brug en de topprestaties van Wietse en Theo tijdens de landelijke finales geven dit een extra gouden randje. En dat maakt iedereen vrolijk. Dus mocht je, zakelijk of prive, op zoek zijn naar een nieuwe auto.. Bij SEAT Van den Brug helpen we je graag op weg.

Route en details 

Wietse Plutschouw
Wietse Plutschouw
Ralf Zondervan
Ralf Zondervan
Ype Boelens
Ype Boelens
Evert-Jan Sijtsma
Evert-Jan Sijtsma

Wij zijn er voor je auto sinds 1923

Van den Brug: sinds 1923

Alweer bijna 100 jaar geleden startte ons familiebedrijf, gedreven door rijplezier. Zo zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Al snel gevolgd door het dealerschap van VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.
Onze passie voor bewegingsvrijheid is besmettelijk gebleken, want vandaag de dag vind je Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • SEAT (nieuw en occasions) 
  • SEAT Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • SEAT Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • SEAT - Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving