SEAT & ŠKODA Private Leasedeals

Deze compacte hatchback rijd je al vanaf €369 per maand. Als ruimste auto in zijn klasse biedt de FABIA zowel op de achterbank als in de kofferbak meer ruimte dan ooit. De FABIA is standaard uitgerust met luxe features zoals LED-koplampen, Front- en Lane Assist en DAB+ radio. 

Stap al vanaf €399 per maand in een nieuwe ŠKODA SCALA. De sportieve SCALA heeft de wendbare eigenschappen van een coupé, maar is met veel kofferbakruimte, compacte afmetingen, talloze Simply Clever-functies en moderne infotainmentsystemen een echte ŠKODA.

De KAMIQ is een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak en een hoge instap. Dankzij de hoge zit heb je optimaal zicht. Ook de KAMIQ zit vol met moderne assistentie- en infotainmentsystemen en talloze Simply Clever-functies. Nu vanaf €379 per maand.

SEAT Ibiza

Een stoere hatchback met scherpe lijnen en elegante rondingen: dat is de SEAT Ibiza. Private Lease 'm nu vanaf €369 per maand.

 

Seat Ibiza Private Lease

SEAT Arona

Maak kennis met de SEAT Arona: dynamisch, robuust en klaar voor avontuur. Deze compacte SUV rijd je nu al vanaf €488 per maand.

 

Seat Arona Private Lease