Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Private lease - FAQ in video

Wat is private lease? Hoe gaat een aanvraag? Jouw vraag over private lease, ons antwoord. Gewoon in video, scheelt je weer lezen. Bij Van den Brug gaan we voor maximaal rijplezier.

Start video Voorraad | private lease

Private Lease FAQ

Veelgestelde vragen:

Wat je altijd al wilde weten over Private Lease

Private Lease is de afgelopen jaren een begrip geworden in de autobranche, maar wat is het eigenlijk? En hoe doe je een aanvraag? Als Friese autodealer zien en horen we dergelijke vragen dagelijks in onze showrooms voorbijkomen. En omdat wij er zijn voor al je vragen, hebben we in onderstaande video's collega's Wietse, Ralf, Anton en Jelmer een aantal veelgestelde vragen (FAQ) over private lease laten beantwoorden.

Wat is Private Lease?

Collega Ralf Zondervan vertelt je in deze video over wat Private Lease nu precies is, maar ook wat nu de voordelen van private lease zijn. Welke kosten zijn inbegrepen? Wat moet je zelf nog regelen? En is private lease duur? Kijk mee voor de antwoorden van Ralf.


Wat gebeurt er bij een private lease-aanvraag?

Collega Wietse Plutschouw vertelt je in deze video over alles rondom de aanvraag van een private lease contract. Welke documenten zijn er nodig voor goedkeuring? Hoelang duurt de goedkeur van een aanvraag? Heb ik bedenktijd nadat de aanvraag is goedgekeurd? Benieuwd naar het antwoord? Kijk mee.


Wat is het verschil tussen auto-financiering en private lease?

Collega Jelmer Jongsma vertelt je in deze korte video over het verschil tussen een financiering en private lease. Ook beantwoord hij vragen zoals: Kan ik mijn huidige auto ook inruilen als ik wil gaan private leasen? En hoe zit het dan met de inruilwaarde? Krijg ik die contantof moet ik die investeren. Kijk mee voor het antwoord op al deze vragen.


Andere veelgestelde vragen over Private Lease - kleine lettertjes

Welke kosten zijn gedekt met het maandbedrag voor Private Lease?
Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. Het enige wat je zelf nog moet betalen is de brandstof. 

Wat als ik het maximum aantal kilometers per jaar heb bereikt?
Wij adviseren je bij het maken van een goede inschatting van het maximum jaarlijkse kilometers dat je vermoedelijk gaat rijden. Als je na het afsluiten van het contract vermoedt dat je dit maximum gaat overschrijden, dan kunt je dit tussentijds aanpassen. Er vindt dan een herberekening plaats met terugwerkende kracht. Indien je meer kilometers rijdt dan vastgelegd in het contract moet je een meerprijs per kilometer betalen. Deze meerprijs is afhankelijk van het model dat je kiest. Een juiste inschatting maken van het aantal kilometers per jaar is daarom belangrijk.

Vraag vrijblijvend een Private Lease- offerte aan!

✓ Maximaal rijplezier voor een vast maandbedrag ✓ Geheel vrijblijvend ✓ Maatwerk op basis van jouw wensen


Wij zijn er voor je auto sinds 1923

Van den Brug: sinds 1923

Alweer bijna 100 jaar geleden startte ons familiebedrijf, gedreven door rijplezier. Zo zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Al snel gevolgd door het dealerschap van VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.
Onze passie voor bewegingsvrijheid is besmettelijk gebleken, want vandaag de dag vind je Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en je auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om jou weer op weg te helpen.

Bij ons ben je verzekerd van:

Vestigingen