Fleetowner of wagenparkbeheer? Maak het beheersbaar!

Speciaal voor wagenparkbeheerders/fleetowners, bieden we bij Van den Brug het slimme Fleetportal. Deze slimme tool is ontwikkeld door MIND en geschikt voor wagenpark-voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. 

Met de Fleetportal heb je werkelijk alles in handen om je wagenpark efficiënter in te zetten, kosten te beheersen en tegelijk te voldoen aan de regels van de Belastingdienst. Zo zie je via deze software in één oogopslag welke voertuigen actief zijn, welke beschikbaar zijn en welke onderhoud nodig hebben. Bovendien kun je bestuurders attenderen op verbeterpunten in hun rijgedrag, met als resultaat een lagere brandstofrekening. Dat is nog eens slim en leuk kosten besparen. 

De voordelen op een rij

  • Werk aan lagere brandstofkosten. Vergelijk de Think Blue-scores van de bestuurders
  • Betere service, minder kosten. Deel de status van jouw wagenpark met de dealer, zodat onderhoud snel en efficiënt ingepland kan worden.
  • Track en trace wagenpark via GPS-module. Weet waar jouw auto's staan/rijden, zodat je het wagenpark efficiënter in kunt plannen.
  • Ook voor verschillende rijders in dezelfde auto. Geen probleem, Iedere bestuurder kan zichzelf apart aanmelden
  • Ideaal voor belastingaangifte. De rittenadministratie voldoet aan de eisen van De Belastingdienst
  • Makkelijk wisselen tussen privé, woon-werk en zakelijke rit, gewoon een kwestie van een simpel vinkje aan-/uitzetten.
Volkswagen Nieuwe Modellen

Maak kennis met Van den Brug zakelijk

Meer weten?

Kom langs in één van onze vestigingen. Onze verkoopadviseurs kunnen je (ongeacht welk merk) alles vertellen over Fleetportal en de samenwerking met MIND. Je kunt hiervoor terecht in onze vestigingen in Drachten, Heerenveen of Sneek.

Liever niet langskomen? Vul je gegevens in in onderstaand formulier en we nemen contact met je op.

Maak kennis met Van den Brug zakelijk