Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Bent u fleetowner/Wagenparkbeheerder? | Maak kosten en administratie beter beheersbaar

Zet uw wagenpark efficiënter in en beheers de kosten met onze Fleetportal

Speciaal voor wagenparkbeheerders annex fleetowners, bieden we bij Van den Brug het slimme Fleetportal. Deze slimme tool is ontwikkeld door MIND en geschikt voor wagenpark-voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. 

Met de Fleetportal heeft u werkelijk alles in handen om uw wagenpark efficïenter in te zetten, kosten te beheersen en tegelijk te voldoen aan de regels van de Belastingdienst. Zo ziet u via deze wagenparkbeheer-software in één oogopslag welke voertuigen actief zijn, welke beschikbaar zijn en welke onderhoud nodig hebben. Bovendien kunt u bestuurders attenderen op verbeterpunten in hun rijgedrag, met als resultaat een lagere brandstofrekening. Dat is nog eens slim en leuk kosten besparen. 

Voordelen van ons slimme Fleetportal

Meer weten over de mogelijkheden van onze fleetportal voor uw wagenpark?

Of wilt u weten of wat de mogelijkheden zijn op basis van uw huidige wagenpark? Onze verkoopadviseurs - ongeacht merk- kunnen u veel meer over ons Fleetportal en de samenwerking met MIND vertellen. U bent dus van harte welkom in een van onze showrooms in Drachten, Heerenveen of Sneek

Of laat hieronder uw contactgegevens en eventuele vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wilt u liever gebeld worden? Laat dan ook uw telefoonnummer achter.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Wij zijn er voor je auto sinds 1923

Van den Brug: sinds 1923

Alweer bijna 100 jaar geleden startte ons familiebedrijf, gedreven door rijplezier. Zo zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Al snel gevolgd door het dealerschap van VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.
Onze passie voor bewegingsvrijheid is besmettelijk gebleken, want vandaag de dag vind je Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en je auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om jou weer op weg te helpen.

Bij ons ben je verzekerd van:

Vestigingen