Vind jouw sleutel tot een onvergetelijk nieuwjaar

De feestdagen zijn de perfecte tijd om vooruit te kijken naar een nieuw jaar vol mogelijkheden. Bij Van den Brug helpen we je graag om 2024 fantastisch te starten. Ontdek auto’s die meer zijn dan alleen vervoer: ze zijn jouw partner voor elk avontuur en elke dagelijkse rit.

Of je nu op zoek bent naar kracht, comfort, stijl of duurzaamheid. Jouw sleutel tot een onvergetelijk nieuwjaar ligt klaar bij Van den Brug.

Commercial Sleutel
Commercial Pakje Heit

Gun jezelf een BPM-cadeautje

BPM is een belasting die je betaalt bij aanschaf van een nieuwe auto. De hoogte van de BPM is afhankelijk van de CO2-uitstoot, maar per 1 januari 2024 wordt deze verhoogd. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe auto aan te schaffen? Gun jezelf dit jaar dan een extra mooi cadeau onder de kerstboom en voorkom dat je het hogere BPM tarief moet betalen.

100 jaar private lease actie

De feestdagen zijn dit jaar extra feestelijk omdat Van den Brug 100 jaar bestaat. Sluit je dit jaar nog een nieuw private lease contract af? Dan krijg je van ons een korting van €100 per maand gedurende het eerste jaar. Alle merken doen mee, dus dit is hét moment om in jouw droomauto te stappen. Ligt dit private lease cadeau dit jaar bij jou onder de kerstboom?

Commercial Auto

Vind jouw sleutel tot een onvergetelijk nieuwjaar bij Van den Brug

Wil jij in de volgende commercial spelen?

Bij Van den Brug zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's met een passie voor de automotive. Onze collega's noemen Van den Brug ook wel eens de grootste familie van Noord-Nederland. De informele sfeer zorgt dat er veel gelachen wordt en dat je je snel thuis voelt binnen onze organisatie.

En heb je acteerambitie? Misschien speel jij dan wel de hoofdrol in onze volgende commercial ;-)

Kom jij werken bij Van den Brug?

Commercial Overview 4