Menu

Audi A3 2020 video

Gepubliceerd op 1 juni 2020

Donderdag 28 mei was de dag dat de nieuwe Audi A3 al even te bewonderen was in de showroom van Drachten. Het nieuwe model heeft nu zijn definitief zijn plek in de showroom gekregen. Albert Rinia geeft in exact 2:20 minuten een videotour en geeft zijn bevindingen over de nieuwe A3. Daarnaast bracht DijkstraMedia de nieuwe Sportback van top tot teen in beeld en zorgde voor een sound & visual review. Bekijk hieronder de twee video's.

De nieuwe Audi A3 Sportback in 2:20 minuten

Een visuele voltreffer. Dat is hoe wij de nieuwe Audi A3 Sportback 2020 noemen. In 2:20 minuten neemt Albert Rinia je mee en laat jou het nieuwe model zien.

Audi A3 2020 Sportback sound & visual video

divider2

Onderscheid tussen de A3 en zijn familieleden

De Audi A3 2020 Sportback is hét model waar menig leaserijder op heeft gewacht. Meer dan ooit tevoren deelt hij componenten met zijn eveneens bekende familieleden als de Volkswagen Golf, Seat Leon en Skoda Octavia. Dat geldt zeker voor het interieur. In de video zie je hoe het model zich weet te onderscheiden als een echte Audi.

De buitenmaten zijn nauwelijks gewijzigd en evenmin de afmetingen van het interieur. Hier zien we nu twee grote schermen en nauwelijks nog fysieke toetsen. De video toont vanaf 03.29 minuten een zeer uitgebreide walktrough van de cockpit en het multi media display. 

 

A3 Sportback nu in de showroom

De nieuwe A3 Sportback 2020 is nu terug te vinden in onze showroom. Kom langs en bewonder het nieuwe model. De nieuwe A3 Limousine 2020 is te bestellen bij ons Audi team. Informeer naar alle mogelijkheden en kom langs in onze Customer Private Lounge om uw eigen A3 op maat samen te stellen.

De Audi A3

Meer weten over de nieuwe Audi A3 of de actuele voorraad A3 modellen bekijken?


Configureer de nieuwe A3 Bekijk alle A3 modellen

Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving