Spectaculaire Private Leaseactie op de Audi A3 Sportback

nieuws

02 oktober 2023

Goed nieuws voor liefhebbers van de Audi A3 Sportback! Bij Van den Brug hebben we nu een onweerstaanbare private leaseactie, speciaal voor jou.

Jouw Audi A3 Sportback - Nu nóg voordeliger!

Van 2 oktober t/m 31 december 2023 kun jij profiteren van een extra scherp private lease tarief op de te bestellen A3 Sportback 30 TFSI S tronic in zowel de Pro Line als de Advanced edition. Voor hoeveel? Op een auto uit voorraad kun je al een contract van 24 maanden afsluiten vanaf slechts €489 per maand. En in combinatie met de 100 jaar Van den Brug-private leaseactie rijd je het eerste jaar zelfs voor €389 p/m. 

 

Extra voordelig uit voorraad

Rij het eerste jaar vanaf €389 p/m

Wil je snel rijden? Dan hebben we iets speciaals voor je! Kies een Audi A3 Sportback uit onze fysieke of pijplijn voorraad, en profiteer van een tarief vanaf slechts €489 per maand (op basis van 10.000 km/24 maanden). Let op, deze actie vereist een verplichte 1B registratie (tenaamstellingsbewijs) in 2023. 

Combineer dit met de 100 jaar Van den Brug-private leaseactie en je rijdt het eerste jaar zelfs voor €389 p/m!

Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden en de voorraadmodellen die van toepassing zijn op deze actie.

Audi A3 Sportback Private Lease actie

Interesse in de Audi A3 Sportback private lease?

Mis deze kans niet! Laat je gegevens achter in onderstaand formulier of kom langs in de showroom om jouw nieuwe Audi A3 Sportback te reserveren. Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt!

Audi nieuws

02 oktober 2023

audi a3

Profiteer nu van de speciale 24-maanden leaseactie voor de Audi A3 Sportback. Nu met extra 100 jaar Van den Brug-voordeel! Start jouw contract en rijd het eerste jaar voor slechts €499 p/m. Kies je een auto uit onze voorraad? Dan geldt zelfs een actietarief van €389 p/m voor het eerste jaar.

De nieuwe Audi Q4 heeft meer vermogen, een grotere actieradius tot 547 km, en snellere laadtijden en een kenmerkend nieuw geluid. Lees meer!

De eerste beelden van het interieur van de Audi Q6 e-tron bekend. De nieuwe Audi Q6 e-tron wordt dit jaar nog op de markt gebracht! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!