Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

APK-keuring voor €25 | gratis i.c.m. onderhoud

Altijd dezelfde vaste lage prijs: €25

Voor alle merken en bij alle vestigingen: bij Van den Brug betaalt u altijd slechts €25- voor de APK-keuring. En deze prijs is inclusief verplichte milieumetingen en APK-afmeldkosten. De kosten voor de APK-keuring zijn bij veel autobedrijven afhankelijk van de soort brandstof, maar bij ons betaalt u altijd dezelfde vaste lage prijs van € 25.

Let op! In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK bij Van den Brug zelfs gratis. U betaalt dan enkel de verplichte afmeldkosten a €4,05. Mocht uw auto in eerste instantie niet door de APK komen en een herkeuring nodig zijn, dan zullen we voor beide keuringen €25 aan u doorberekenen. 

Direct APK inplannen

APK bij Van den Brug

Heeft u vragen over de APK of wilt u een APK-keuring inplannen? Neem dan contact op één van onze servicemedewerkers op de vestiging van uw keuze. Overigens kunt ook snel en eenvoudig zelf online een werkplaatsafspraak inplannen via onze online werkplaatsagenda. U kunt hierbij zelf uw voorkeur voor datum en plaats (Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker of Buitenpost) aangeven.

Veelgestelde vragen over APK 

 1. Wat is de APK en wat houdt dat in?
  De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht en moet 1 keer per jaar op uw auto uitgevoerd worden. Voor nieuwe auto’s geldt een uitzondering. Afhankelijk van het bouwjaar en type brandstof hoeven deze pas vanaf 4 respectievelijk 3 jaar gekeurd te worden. Tijdens de APK controleert onze keurmeester uw auto op die punten die zorgen dat u zo veilig mogelijk en milieuvriendelijk kunt rijden. Zoals de wielen (bandenprofiel), de remmen, stuurinrichting, carrosserie, wielophanging, verlichting, uitlaatgassen, voorruit, spiegels, autogordels en claxon.
 2. Wanneer is mijn auto goedgekeurd?
  Deze onderdelen worden gecontroleerd op de goede functionaliteit. Bij gebreken wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Wij laten u weten of het een gebrek is dat verplicht hersteld moet worden voor de goedkeuring van de APK of het een adviespunt betreft. Een adviespunt wordt gegeven wanneer het controlepunt aan de APK-eis voldoet, maar de afwijking van de eis gering is en vervanging op (korte) termijn te verwachten is.

  Uw auto wordt gekeurd aan de hand van het kentekenbewijs. Let er daarom altijd op dat u deze meeneemt bij een bezoek aan één van onze werkplaatsen.
Bandenhotel

Bandenhotel

Thuis geen ruimte? Sla uw bandenset op in ons bandenhotel voor € 39 per seizoen.

Lees verder
Mobiliteitsservice

Mobiliteitsservice

Pech onderweg? Met onze mobiliteitsservice is pech geen pech.

Lees verder
Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Kiest u voor een (elektrische) leenfiets, haal- en brengservice of een vervangende auto?

Lees verder

Onbezorgd een nieuwe Volkswagen rijden voor een vast bedrag per maand?

Kies dan nu voor Volkswagen Private Lease bij Van den Brug. Je rijdt al een nieuwe Volkswagen vanaf €199 per maand. Jij hoeft alleen te tanken. De rest regelen wij als Volkswagen-dealer voor jou! Voor elk budget hebben wij een betrouwbare Volkswagen.

Meer over Volkswagen Private Lease
 

Dé Friese dealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Met 5 vestigingen door heel Friesland en méér dan 95 ervaring jaar ontdek je bij ons Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens als eerste. Maar ook voor het onderhoud en reparatie van jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen staan we voor je klaar. Dag en nacht.

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werd Van den Brug Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Vestigingen
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Van den Brug Buitenpost

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Ried 16
9285 KK Buitenpost
T: 0511 541 330


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

De Lange West 98
9201 CH Drachten


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Franeker

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Leeuwarderweg 10A
8801 BV Franeker
T: 0517 - 39 40 44


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service
 • SEAT - Verkoop en Service
 • ŠKODA - Verkoop en Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service
 • Audi - Service

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service 
 • SEAT - Service
 • ŠKODA - Service
 • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving