De nieuwe Fabia

Private Lease

Nu vanaf €349 per maand

Private Lease de Škoda Fabia nu extra voordelig

De Škoda Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een nieuwe Škoda Fabia en rijd al vanaf €374 per maand.

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dat is inclusief onderhoud & reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch? 

Voor deze actie geldt een looptijd van 60 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Zie jij jezelf al rijden in een nieuwe Fabia? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Skoda Fabia 2022

De Škoda Fabia is een echte all-star en ook de nieuwste generatie Fabia is weer een juweeltje. Een compacte, sportieve hatchback met meer ruimte dan ooit. Doordat de Fabia breder en ook langer is geworden heb je achterin meer ruimte. Daarnaast is de nieuwe Fabia standaard uitgerust met luxe features zoals LED-koplampen, Front- en Lane Assist en DAB+ radio. 

Wil je meer weten over de nieuwste Fabia? Onze collega Ralf van vestiging Heerenveen neemt je mee in deze video.

Voordelen van Private Lease

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. 

Meer weten over Private Lease? Ga dan naar onze Private Lease pagina.

Is dit aanbod iets voor jou?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in de Škoda Fabia Private Lease? Vul dan onderstaand formulier in. Om een goed aanbod te kunnen doen vragen we je ook naar de looptijd die je graag wil, en het aantal kilometers dat je denkt te rijden. 

Naar aanleiding van het formulier nemen we contact op met een voorstel. Onze adviseur kan dan meteen eventuele vragen beantwoorden. Nu al vragen? Zet ze bij de opmerkingen bij je aanvraag.