Škoda Economy Service

15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen voor Škoda's van 5+ jaar

Goed en regelmatig onderhoud is de sleutel tot een Škoda in topprestatie. Wanneer je Škoda 5 jaar of ouder is, krijg je bij Van den Brug in Buitenpost, Drachten, Franeker, Heerenveen en Sneek 15% voordeel op de onderhoudsbeurt, remmen en riemen. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor. 

Škoda Economy Service, dat is scherp geprijsd onderhoud voor jouw Škoda die al langer meegaat. Ook wanneer er reparatie of vervanging van remmen of riemen nodig is. Gewoon en vertrouwd bij Van den Brug, de officiële Škoda-dealer.
Zodat jij zeker weet dat dit volgens fabrieksvoorschrift en met het juiste gereedschap en originele onderdelen gebeurt. Wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde.

Waarom Škoda Economy Service?

Naast die 15% voordeel op de onderhoud, remmen en riemen

  • Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift
  • Altijd Škoda originele onderdelen
  • Gekwalificeerde Škoda-technici
  • Professioneel gereedschap en apparatuur
  • Gratis Škoda pechhulp in Europa, 24/7
  • 4 jaar reparatiegarantie
Škoda Economy Service: 15% voordeel op onderhoud

Benieuwd wat jouw Škoda Economy Voordeel is?

Voor Economy Service onderhoudsbeurten en aanvullende service of reparatie aan je Škoda kun je terecht bij onze Škoda Service-vestigingen in Heerenveen, Buitenpost, Drachten en Sneek. Overigens ben je ook van harte welkom op onze vestigingen in Buitenpost en Franeker.

Een afspraak voor onderhoud maak je binnen 2 minuten online of regel je telefonisch. 

 

Wat houdt Škoda Economy Service nu precies in?

Škoda Economy Service biedt een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor alle Škoda modellen van 5 jaar en ouder. Dit voordeel wordt geactiveerd 5 jaar (60 maanden) na datum eerste toelating in (dit is de datum achter de B op de kentekencard van je Škoda).

De volgende werkzaamheden vallen onder Škoda Economy Service:
> onderhoudsbeurt (groot, klein of longlife);

> olie- en (aanvullende) inspectie services;  
> vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine);
> vervanging van remmen en riemen.

Let op! Airco onderhoud valt buiten Economy Service, maar kent wel speciale tarieven voor oudere Škoda's. Alle online of op Škoda.nl genoemde prijzen zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven.