15% voordeel voor je ŠKODA van 5 jaar of ouder

SKODA Economy Service

15% voordeel op onderhoudsbeurt voor SKODA's van 5+ jaar

Goed en regelmatig onderhoud is de sleutel tot een ŠKODA in topprestatie. Wanneer je ŠKODA 5 jaar of ouder is, krijg je 15% korting op de onderhoudsbeurt. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor. 

SKODA Economy Service, dat is een voordelig geprijsde onderhoudsbeurt voor jouw SKODA die al langer meegaat. Gewoon bij de officiële ŠKODA-dealer. Zodat jij zeker weet dat dit volgens fabrieksvoorschrift en met het juiste gereedschap en originele onderdelen gebeurt. Wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde.

Waarom SKODA Economy Service?

Naast die 15% voordeel op de onderhoudsbeurt

  • Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift
  • Altijd SKODA originele onderdelen
  • Gekwalificeerde ŠKODA-technici
  • Professioneel gereedschap en apparatuur
  • Gratis SKODA pechhulp in Europa, 24/7
  • 4 jaar reparatiegarantie
ŠKODA Onderhoud Sneek

Benieuwd wat jouw ŠKODA Economy Voordeel is?

Voor Economy Service onderhoudsbeurten en aanvullende service of reparatie aan je SKODA kun je terecht bij onze ŠKODA Service-vestigingen in Heerenveen, Buitenpost, Drachten en Sneek. Overigens ben je ook van harte welkom op onze vestigingen in Buitenpost en Franeker.

Een afspraak voor onderhoud maak je binnen 2 minuten online of regel je telefonisch. 

 

Wat houdt ŠKODA Economy Service nu precies in?

SKODA Economy Service biedt een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor alle ŠKODA modellen van 5 jaar en ouder. Dit voordeel wordt geactiveerd 5 jaar (60 maanden) na datum eerste toelating in (dit is de datum achter de B op de kentekencard van je ŠKODA).

De volgende werkzaamheden vallen onder SKODA Economy Service:
> onderhoudsbeurt (groot, klein of longlife)

> olie- en (aanvullende) inspectie services 
> vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine).

Reparaties en vervanging van slijtagedelen, zoals distributieriemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder de 15% voordeel op ŠKODA Economy Service. Airco onderhoud valt eveneens buiten Economy Service, maar kent wel speciale tarieven voor oudere SKODA's. Alle online of op skoda.nl genoemde prijzen zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven.