Škoda Connect

Zien of de auto op slot zit of waar je 'm ook alweer had geparkeerd. Het kan met Škoda Connect! Alles wat je nodig hebt in een handige app. En heb je een ongeluk, dan worden automatisch de hulpdiensten gewaarschuwd. Ga met een veilig gevoel op weg met Škoda Connect.

Connected met Mijn Škoda

Škoda Connect maakt het rijden in een Škoda nog comfortabeler en veiliger. De Kodiaq beschikt als eerste over Škoda Connect (Infotainment Online, Care Connect en Emergency Call). Op de nieuwe Octavia wordt Infotainment Online aangeboden.

Wil je meer informatie over Škoda Connect en de installatie ervan? Onderstaande instructiefilmpjes kunnen je op weg helpen. Of vraag ons om hulp door contact op te nemen met een van onze vestigingen. 

Škoda Connect

Škoda Connect ID

Om gebruik te maken van Škoda Connect heb je een ID nodig. Deze maak je aan en daarmee krijg je toegang tot de portal. Daar beheer je je gegevens en instellingen en heb je toegang tot alle diensten van Škoda Connect. 

Met de inloggegevens log je in op de verschillende platformen zoals de app. Al jouw gegevens staan dan meteen klaar voor gebruik en blijven up-to-date. 

Maak een Škoda Connect ID aan

Altijd verbonden met jouw Škoda

Maak kennis met Škoda Connect, de onlinediensten waarmee je meer uit je dag haalt! Škoda Connect bestaat uit twee onderdelen: Care Connect en Infotainment Online. Onder Care Connect vallen twee onderdelen: Remote Access en Pro-active Service. Met Škoda Connect kun je vanuit je huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer. Met deze dienstenpakketten krijgt je auto een groot aantal nieuwe functies op het gebied van entertainment, gebruiksgemak en je persoonlijke veiligheid. Škoda Connect maakt het rijden in een Škoda nog comfortabeler en veiliger.

Kijk wat er met jouw Škoda mogelijk is