De ŠKODA ENYAQ iV, bekijk en ervaar bij Van den Brug

De ENYAQ iV, de elektrische SUV van ŠKODA

We zijn maar wat trots op ŠKODA's eerste volledig elektrische SUV. De ENYAQ iV is een prachtige aanwinst in onze showroom. Inmiddels rijden de eerste exemplaren door Nederland en ook jij kunt achter het stuur stappen van de ENYAQ. Maak nu een proefrit en geniet van de ruimte en de luxe van elektrisch rijden.


De ENYAQ komt met verschillende optiepakketten en interieur design selecties, waarmee je de auto helemaal eigen kunt maken. De auto heeft een actieradius tot wel 537 kilometer en is daarnaast in staat een gewicht tot 1.000 kg te trekken. Wil je de ENYAQ iV in 2021 zakelijk leasen? Dan kun je hem bij 12% bijtelling en 37,05% inkomstenbelasting al vanaf € 147 per maand rijden.

Ben je enthousiast (wat we begrijpen) en wil je een proefrit maken? Om ervoor te zorgen dat je een proefrit kunt maken vragen we je deze in te plannen. Dan staat de ENYAQ opgeladen voor je klaar!

De ŠKODA ENYAQ iV, nu bij Van den Brug

De volledig elektrische SUV van ŠKODA staat nu bij Van den Brug. En daar zijn we heel blij mee.

De ŠKODA ENYAQ iV laat zien dat elektrisch rijden volwassen is geworden. Met een actieradius tot maximaal 537 kilometer kun je veel meer dan je dagelijkse kilometers rijden. Combineer dat met een stoer en opvallend design aan de buitenzijde en je bent er bijna. Wat de ENYAQ compleet maakt is het design van binnen. Met verschillende Interior Design Selections pas je de ENYAQ eenvoudig aan op jouw stijl. En dat gaat verder dan alleen een kleur. 

Benieuwd naar de ŠKODA ENYAQ iV? Bekijk de video en hoor wat onze klant te zeggen had over deze SUV. Liever zelf achter het stuur kruipen? Dat kan natuurlijk ook. Meld je aan voor een proefrit en ervaar de ŠKODA ENYAQ zelf. 

Meld je aan voor een proefrit

ŠKODA SUPERB ENYAQ iV nieuws

03 september 2021

SKODA Enyaq

De ŠKODA ENYAQ is momenteel één van de meest populaire en best verkochte elektrische auto's. En volgens ons is dat terecht. Deze bestseller krijgt een vierwielaangedreven broertje: de ENYAQ iV 80x.

05 juli 2021

skoda enyaq

ŠKODA bestaat 125 en viert dat met een exclusieve uitvoering van de ŠKODA ENYAQ iV, de Founders Edition.

19 mei 2021

ŠKODA enyaq

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er! De ŠKODA ENYAQ iV staat bij Van den Brug in de showroom. Plan jouw proefrit en kom langs in Heerenveen.

Bekijk de beschikbare ENYAQ modellen

De ŠKODA SUPERB COMBI bij Van den Brug

Jouw ŠKODA-dealer in Heerenveen. Bezoek onze showroom voor de nieuwste modellen van ŠKODA. Natuurlijk hebben we ook een mooie selectie occasions staan. Wil je liever een ŠKODA voor een vast bedrag per maand, dat kan met onze Private Lease modellen.

We onderhouden jouw ŠKODA graag. Je kunt daarvoor terecht in één van onze vestigingen in Heerenveen, Sneek of Drachten. Onze monteurs staan daar voor je klaar! Meteen een afspraak maken kan ook! Gebruik daarvoor onze online werkplaatsplanner.

Liever een kleinere SUV? Bekijk dan de KAROQ of de KAMIQ eens!

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé ŠKODA-dealer van Friesland
  • Jouw ŠKODA ENYAQ iV gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland