Van den Brug ŠKODA occasions

Zoek je een (jong) gebruikte ŠKODA? Bekijk dan ons aanbod hieronder. We hebben een brede selectie occasions waaruit je kan kiezen.

Het aanbod wordt steeds vernieuwd. Staat jouw ŠKODA er niet bij? Hou de site dan in de gaten. Wie weet staat de auto van je dromen er straks wel tussen.

Met een Van den Brug occasion ga je met een vertrouwd gevoel op pad. Liever meer zekerheid? Vraag dan naar de mogelijkheden bij één van onze verkoopadviseurs.

ŠKODA occasions bij Van den Brug

Jouw occasion-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om het steeds wisselende aanbod ŠKODA occasions te bekijken. Of bekijk en koop je nieuwe auto online! 

Naast occasions kun je bij ons ook terecht voor de nieuwste modellen van ŠKODA. Bekijk ook onze voorraad nieuwe auto's eens. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod ŠKODA Private Lease.

Ook voor onderhoud ben je bij Van den Brug aan het goede adres. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

Daarom kies je Van den Brug
  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé dealer voor ŠKODA in Friesland
  • Jouw ŠKODA occasion gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland
;