Van den Brug Škoda occasions

Zoek je een (jong) gebruikte Škoda? Bekijk dan ons aanbod hieronder. We hebben een brede selectie occasions waaruit je kan kiezen.

Het aanbod wordt steeds vernieuwd. Staat jouw Škoda er niet bij? Hou de site dan in de gaten. Wie weet staat de auto van je dromen er straks wel tussen.

Met een Van den Brug occasion ga je met een vertrouwd gevoel op pad. Liever meer zekerheid? Vraag dan naar de mogelijkheden bij één van onze verkoopadviseurs.

Financier je Škoda occasion

Heb jij de perfecte Škoda gevonden, maar valt ie net buiten je budget? Bij Van den Brug kun je er ook voor kiezen jouw Škoda te financieren. Je koopt dan een auto en betaalt deze in maandelijkse termijnen. 

Kies voor een vertrouwd gevoel en koop jouw volgende Škoda occasion bij Van den Brug. Zie je jouw Škoda in ons aanbod staan? Neem dan contact op voor een proefrit. 

Niet gevonden? Niet getreurd. Het aanbod ververst regelmatig. Hou de website in de gaten en misschien rij je straks wél in jouw volgende Škoda van Van den Brug.

Bekijk de Škoda occasions

SKODA KAROQ 2022 Van den Brug
Škoda occasions bij Van den Brug

Jouw occasion-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om het steeds wisselende aanbod Škoda occasions te bekijken. Of bekijk en koop je nieuwe auto online! 

Naast occasions kun je bij ons ook terecht voor de nieuwste modellen van Škoda. Bekijk ook onze voorraad nieuwe auto's eens. Liever een auto voor een vast bedrag per maand? Bekijk dan ons aanbod Škoda Private Lease.

Ook voor onderhoud ben je bij Van den Brug aan het goede adres. Meteen een afspraak maken voor onderhoud? Dat kan met onze online werkplaatsplanner!

Daarom kies je Van den Brug
  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé dealer voor Škoda in Friesland
  • Jouw Škoda occasion gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland