Het compacte model, de Škoda Scala

Een warm welkom voor deze Škoda hatchback met station-looks, de Škoda Scala. Bescheiden in afmetingen, maar met een grote hoeveelheid beenruimte. 

De Scala heeft de wendbare eigenschappen van een Coupé, maar is met veel kofferbakruimte, compacte afmetingen, talloze Simply Clever-functies en moderne infotainmentsystemen een echte Škoda. Het is de perfecte opvolger van de Rapid.

Scroll verder voor alle info en de Scala modellen.

Private Lease de Škoda Scala nu extra voordelig

De Škoda Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een nieuwe Škoda Scala en rijd al vanaf €399 per maand.

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dat is inclusief onderhoud & reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch? 

Voor deze actie geldt een looptijd van 60 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Zie jij jezelf al rijden in een nieuwe Scala? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Skoda private leasedeals bij van den brug
Web Ready JPG SCL NG 001 (1)

De Škoda Scala bij Van den Brug

  • Ruime keuze uit verschillende uitvoeringen
  • Ruimtelijk interieur door MQB A0-platform
  • Voldoende elektronische assistenten om rijden veilig en comfortabel te maken
  • Altijd connected door digitale technologie
  • De Škoda Scala is ook Private Lease beschikbaar

Škoda Scala nieuws

Op donderdag 7 maart 2024 ervaar je de facelift van de Scala & Kamiq bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.

11 januari 2024

skoda kamiq scala

Ze zijn er: de vernieuwde Scala en Kamiq. Deze twee modellen hebben een frisse facelift gekregen. Heb je interesse? Lees dan vooral verder!

Bekijk de beschikbare Scala modellen

Een nieuwe Scala bestellen?

Staat de Škoda Scala die voldoet aan jouw wensen niet tussen onze voorraad? Met korte levertijden van slechts 2 maanden is het nu ook aantrekkelijk om een Scala te bestellen. Compleet met alle opties naar jouw keuze. 

Interesse? Laat dan je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De Škoda Scala bij Van den Brug

Jouw Škoda-dealer in Heerenveen. Bezoek onze showroom voor de nieuwste modellen van Škoda. Natuurlijk hebben we ook een mooie selectie occasions staan. Wil je liever een Škoda voor een vast bedrag per maand, dat kan met onze Private Lease modellen.

We onderhouden jouw Škoda graag. Je kunt daarvoor terecht in één van onze vestigingen in Heerenveen, Sneek of Drachten. Onze monteurs staan daar voor je klaar! Meteen een afspraak maken kan ook! Gebruik daarvoor onze online werkplaatsplanner.

De Škoda Scala is ook als Private Lease beschikbaar. Zoek je nog meer ruimte? Bekijk dan de Octavia Combi.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Škoda-dealer van Friesland
  • Jouw Škoda Scala gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland