Škoda acties

Ben je op zoek naar een nieuwe Škoda? Bekijk hieronder al onze acties en profiteer tijdelijk van extra voordeel op je nieuwe Škoda!

Nu extra voordelig

De Škoda Enyaq iV

De Škoda Enyaq iV is de best verkochte auto van het jaar 2022 én bekroond tot Zakenauto van het jaar 2023.

Je rijdt de Enyaq iV nieuw vanaf €44.990 of private lease vanaf €609 p/m en nóg voordeliger met SEPP-subsidie. Bovendien ontvang je nu €2.000 extra inruilpremie bovenop de reguliere inruilwaarde van jouw auto!
Zakelijk rijd je de Enyaq iV al vanaf €242 netto bijtelling per maand.

ŠKODA ENYAQ Showroom Van Den Brug, skoda enyaq Friesland

Private Lease acties

Vanaf €389 per maand

Vanaf €439 per maand

Vanaf €399 per maand

Vanaf €599 per maand

Vanaf €759 per maand

Vanaf €609 per maand

Skoda Fabia Achterkant

Voordeel op een DSG-automaat

Kies voor een auto met DSG-automaat transmissie. Nu tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. Bijvoorbeeld de Škoda Fabia, Scala of Kamiq met DSG-automaat voor een meerprijs van €2.000.

Kom langs in de showroom om jouw Škoda samen te stellen en vraag naar de voorwaarden.

Het Škoda maandabonnement

Wil je zo flexibel mogelijk een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement en rijd in een Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat. Maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe.

Nu vanaf €459 p/m.

Web Ready PNG 08 KMQ NG MC BS 78Front 0622
SKODA KAROQ 2022 Van den Brug

Inruilpremie tot wel €2.000

Profiteer van inruilpremie tot wel €2.000 bovenop de huidige inruilwaarde van je auto.

  • Fabia, Scala, Karoq, Kodiaq: €1.000 inruilpremie
  • Enyaq iV & Enyaq Coupé iV, Kamiq, Octavia & Superb: €2.000 inruilpremie

   

*Maandabonnement
Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de eerste maand maandelijks kosteloos op te zeggen. Zolang de voorraad strekt. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.

**Private Lease
Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof en opladen zijn niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

***Looptijd van de acties
Alle genoemde acties zijn geldig t/m 31 maart 2024.