Škoda Private Lease

Kopen of leasen?

Wil je een nieuwe Škoda rijden zonder grote investering te hoeven doen? Dat kan bij Van den Brug met Škoda Private Lease.

Voor een vast bedrag per maand kun je een nieuwe Škoda rijden. Wij zorgen voor de verzekering, de belasting, het onderhoud en alle andere bijkomende zaken. Jij betaalt alleen nog de benzine! En kom je ergens stil te staan? Dan is er de pechhulp (mobiliteitsservice), gewoon inbegrepen. 

Škoda Private Lease is dus écht onbezorgd rijden in jouw nieuwe Škoda!

Vanaf €369 per maand

Vanaf €399 per maand

Vanaf €379 per maand

Vanaf €599 per maand

Vanaf €759 per maand

Vanaf €479 per maand

Škoda Private Lease

Met Škoda Private Lease lease je een nieuwe Škoda voor een vast bedrag per maand. Als Škoda-dealer zorgen we voor de verzekering, belasting en het nodige onderhoud en reparaties

Dat geeft natuurlijk al een lekker gevoel. Wetende dat pechhulp (mobiliteitsservice) en bandenservice ook zijn inbegrepen geeft ook een gerust gevoel. 

Škoda Private Lease is rijden voor een vast maandbedrag, het enige waar je je zorgen over hoeft te maken is op tijd tanken. 

Hoe werkt het?

Private Lease is niet moeilijk. Het begint met jouw keuze voor een nieuwe Škoda. Daarbij kun je kiezen voor een nieuwe Škoda uit onze direct beschikbare modellen of stel je een nieuwe Škoda samen naar jouw smaak.

Vervolgens bepaal je de looptijd van je contract en hoeveel kilometer je verwacht te rijden. Op basis van deze informatie en het gekozen model wordt de leaseprijs vastgesteld. Na een financiële check start jouw leasecontract en rij je een nieuwe Škoda! Jij zorgt alleen nog voor de nodige brandstof, Van den Brug regelt de rest.

Meer weten? Kom langs in onze showroom in Heerenveen of neem contact op!

Zorgeloos op pad met Škoda Private Lease

Wil jij een nieuwe Škoda rijden? Kies dan voor Private Lease. Alle kosten zijn inbegrepen in een vast maandbedrag.

Je weet vooraf precies waar je aan toe bent met Private Lease. En rij je minder kilometers? Dan krijg je geld terug. Opzeggen vanwege persoonlijke omstandigheden is ook mogelijk.

Laat je informeren door onze verkoopadviseurs over de voorwaarden en prijzen en rij binnenkort een nieuwe Škoda!

Keurmerk Private Lease

Škoda Private Lease is een product van Volkswagen Leasing (Škoda Bank). Deze leasemaatschappij ontving op 1 februari 2016 als één van de eerste in Nederland het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) in het leven geroepen, in samenwerking met onder andere de Consumentenbond en bied je, de consument, maximale zekerheden. 
Het Keurmerk bevestigt dat Škoda Private Lease via Volkswagen Leasing, garant staat voor zorgeloos rijplezier zonder verrassingen. Veilig, vertrouwd en verantwoord. 

* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.