De Škoda Kamiq

bij Van den Brug

Škoda Kamiq, de stads-SUV van Škoda

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto: veel beter kun je de Kamiq niet typeren. Deze Kamiq Combineert moeiteloos de voordelen van een SUV met de rijeigenschappen van een Coupé.

En deze compacte SUV staat in de showroom bij Van den Brug Heerenveen.

Private Lease de Škoda Kamiq nu extra voordelig

De Škoda Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een nieuwe Škoda Kamiq en rijd al vanaf €379 per maand.

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dat is inclusief onderhoud & reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch? 

Voor deze actie geldt een looptijd van 60 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Zie jij jezelf al rijden in een nieuwe Kamiq? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Skoda private leasedeals bij van den brug
Web Ready JPG KMQ NG 093 (1)

De Škoda Kamiq bij Van den Brug

  • Voorzien van moderne assistentie- en infotainmentsystemen
  • Beschikt over veel ruimte en talloze Simply Clever-functies
  • Extra ruime phonebox
  • Ook beschikbaar als Private Lease

Škoda Kamiq nieuws

Op donderdag 7 maart 2024 ervaar je de facelift van de Scala & Kamiq bij Van den Brug. Lees verder voor meer informatie.

11 januari 2024

skoda kamiq scala

Ze zijn er: de vernieuwde Scala en Kamiq. Deze twee modellen hebben een frisse facelift gekregen. Heb je interesse? Lees dan vooral verder!

10 juni 2019

kamiq skoda

Met trots presenteren wij jullie Skoda's jongste telg van diens SUV-range: de Kamiq.

Bekijk de beschikbare Kamiq modellen

De Škoda Kamiq bij Van den Brug

Jouw Škoda-dealer in Heerenveen. Bezoek onze showroom voor de nieuwste modellen van Škoda. Natuurlijk hebben we ook een mooie selectie occasions staan. Wil je liever een Škoda voor een vast bedrag per maand, dat kan met onze Private Lease modellen.

We onderhouden jouw Škoda graag. Je kunt daarvoor terecht in één van onze vestigingen in Heerenveen, Sneek of Drachten. Onze monteurs staan daar voor je klaar! Meteen een afspraak maken kan ook! Gebruik daarvoor onze online werkplaatsplanner.

Ook interessant, de Škoda Karoq.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Škoda-dealer van Friesland
  • Jouw Škoda Kamiq gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Meer dan 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland