Vind jouw Škoda Karoq bij Van den Brug

Škoda Karoq, SUV met karakter

Naast de Kodiaq heeft Škoda ook een kleiner broertje in de SUV-range: de Karoq. In de Karoq voel je je relaxed; kun je genieten van zijn avontuurlijke design en natuurlijk gevoel van veiligheid. Scroll verder voor meer info en de prijzen van de Škoda Karoq bij Škoda Van den Brug Heerenveen!

voorjaar in met Škoda

De Škoda Karoq bij Van den Brug

  • Boordevol met moderne connectiviteits- en veiligheidssystemen
  • Dankzij zijn multifunctionele design is hij de ideale metgezel voor elk avontuur.
  • Het fraaie en praktische digitale display geeft je alle informatie die je nodig hebt en toont de informatie daar waar je deze het meest nodig heeft – recht voor je.
  • Maak de sfeer nog warmer en gezelliger met de zachte, harmonieuze led-sfeerverlichting die onder meer in de interieurlijst is verwerkt, voor een heerlijk ontspannen rit
  • MyŠkoda is jouw poort naar een wereld van onbegrensde communicatiemogelijkheden.

Škoda Karoq nieuws

Al eerder gespot op de website van Van den Brug, de vernieuwde Škoda Karoq. Voor hen die niet willen wachten, hij is bestelbaar. Lees gauw verder.

01 december 2021

ŠKODA karoq

Kleine broertjes worden groot, en dat is niet minder waar voor de ŠKODA KAROQ. De compacte SUV is voorzien van een upgrade en zowel van binnen als van buiten voldoet deze stoere SUV aan de moderne eisen. Lees verder.

04 december 2017

karoq skoda

Na de Kodiaq staat vanaf nu ook zijn kleine broertje bij ons in de showroom: de Škoda Karoq.

Bekijk de beschikbare Karoq modellen

De Škoda Karoq bij Van den Brug

Jouw Škoda-dealer in Heerenveen. Bezoek onze showroom voor de nieuwste modellen van Škoda. Natuurlijk hebben we ook een mooie selectie occasions staan. Wil je liever een Škoda voor een vast bedrag per maand, dat kan met onze Private Lease modellen.

We onderhouden jouw Škoda graag. Je kunt daarvoor terecht in één van onze vestigingen in Heerenveen, Sneek of Drachten. Onze monteurs staan daar voor je klaar! Meteen een afspraak maken kan ook! Gebruik daarvoor onze online werkplaatsplanner.

Zoek je nog meer ruimte? Bekijk dan de Škoda Kodiaq. Liever 100% elektrisch? Dan is de Enyaq iV in 2021 een mooie optie.

Daarom kies je Van den Brug

  • Gedreven door rijplezier sinds 1923
  • Dé Škoda-dealer van Friesland
  • Jouw Škoda Karoq gratis geleverd op elke locatie in héél Nederland
  • Bijna 100 jaar ervaring met inkoop, verkoop en onderhoud
  • Fries familiebedrijf met vijf vestigingen in Friesland