Maak je ŠKODA klaar voor het voorjaar!

De temperatuur stijgt, de dagen worden langer en de zon begint steeds vaker te schijnen. Het is tijd om je auto wat aandacht te geven zodat deze klaar is voor het voorjaar. Zo is het verstandig om je winterbanden om te wisselen voor zomerbanden en onderhoud uit te laten voeren aan de airco. 

Aircocheck €20

De stijgende temperaturen zorgen ervoor dat je de airco vaker gebruikt voor wat verkoeling in je auto. En ook in de winter wordt de airco veel gebruikt tegen beslagen ramen. Het is daarom belangrijk dat je de airco regelmatig laat controleren, een frisse en gezonde lucht is immers belangrijk in je auto, zeker in de warmte. Niet alleen zorgt het voor de nodige verkoeling, ook pollen e.d. blijven buiten je auto. 
 
Laat je airco daarom voor slechts € 20 controleren door een gespecialiseerde monteur van Van den Brug. Zo weet je zeker dat je goed zit. 

Fris achter het stuur met airco-onderhoud

Airconditioning houdt niet alleen je auto koel, het voorkomt ook beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Dit zorgt niet alleen voor een beter rijcomfort, het is ook nog eens beter voor je gezondheid. Daarom is het belangrijk dat een airco goed functioneert. 

Het is verstandig om tijdig onderhoud te laten verrichten aan de airco. Het koelmiddel neemt jaarlijks tussen de 8% en 10% af, dit heeft nadelige gevolgen voor de werking van een airco. Onderhoud aan de airco is altijd inclusief een geurbehandeling die ervoor zorgt dat muffe en vieze geuren verdwijnen uit je auto en airco. 

Plan online je werkplaatsafspraak

Meer grip met zomerbanden

Banden zijn de basis van het rijgedrag van een auto. Het is daarom belangrijk dat je de juiste banden hebt. Wanneer de temperatuur boven de 7 graden is, moeten de winterbanden omgewisseld worden voor zomerbanden. Zomerbanden hebben namelijk beter grip bij warmer weer en winterbanden slijten sneller. Daarnaast zijn zomerbanden geschikter voor een nat wegdek. 

Web Ready JPG OCTAVIA CYCLING Intro Page

Plan online je werkplaatsafspraak