Van den Brug Volkswagen Bedrijfswagens Friesland

Van den Brug is de Volkswagen (Bedrijfswagens)-dealer in Friesland. Al vanaf het eerste uur (1948) zijn we het adres voor aankoop en onderhoud van jouw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen. Zo vind je onze vestigingen door heel Friesland: Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost. Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje, inclusief de geboden diensten.

Van den Brug Buitenpost

Tevens diverse bedrijfswagen-occasions op voorraad. Ook adviseren we graag bij aankoop of financial lease van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen.

Bel: 0511 541 330

Contactgegevens Buitenpost

Buitenpost2
Drachten3

Van den Brug Drachten

Volkswagen-dealer voor aankoop en service.
In onze showroom vind je altijd de nieuwste modellen, maar ook occasions. In onze werkplaats staat ervaren monteurs klaar voor onderhoud en reparatie van jouw VW bedrijfsbus.

Bel: 0512 514 040

Contactgegevens Drachten

Van den Brug Franeker

Volkswagen Service-dealer voor onderhoud en reparatie.
Aankoopadvies met betrekking tot een nieuwe Volkswagen (bedrijfswagen) is op afspraak mogelijk in Franeker. Vraag ons gerust om aanvullende informatie.

Bel: 0517 394 044

Contactgegevens Franeker

Franeker2
Heerenveen VW2

Van den Brug Heerenveen

Volkswagen-dealer voor aankoop en service.
In onze showroom vind je altijd de nieuwste modellen, maar ook occasions. In onze werkplaats staan ervaren monteurs klaar voor onderhoud en reparatie van jouw VW bedrijfswagen.

Bel: 0513 633 054

Contactgegevens Heerenveen

Van den Brug Sneek

Volkswagen-dealer voor aankoop en service.
In onze showroom vind je altijd de nieuwste modellen, maar ook occasions. In onze werkplaats staat ervaren monteurs klaar voor onderhoud en reparatie van jouw VW Bedrijfswagens.

Bel: 0515 425 252

Contactgegevens Sneek

Sneek2

Contactformulier

Heb je een algemene vraag, opmerking of tip? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.