Van den Brug, onze servicebeloften voor jouw bedrijfswagen

Onze 7 servicebeloften

Service van de zaak voor uw Bedrijfswagen

Als Fries familiebedrijf met bijna 95 jaar ervaring weten we dat een ondernemer niet van stilstaan houdt. En dat een servicebeurt van jouw Transporter, Caddy, Crafter of Amarok soms niet goed uit komt.

Daarom kun je bij onze vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost rekenen op de service volgens Volkswagen Bedrijfswagens.

Plan meteen jouw onderhoud bij Van den Brug

Onze 7 beloften

1. Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie

Als Volkswagen Bedrijfswagens-dealer kun je bij Van den Brug altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we je na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kun je rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

2. Volkswagen Bedrijfswagens dealer: snel op weg bij pech

Ook wanneer je onverhoopt met pech langs de weg komt te staan in Nederland, dan ben je zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij je en binnen twee uur rij je weer verder met jouw Volkswagen bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot kipper of pickup.

En is je bedrijfsauto niet snel te repareren? Dan kun je rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als jouw bedrijfswagen in onderhoud is bij Van den Brug. Bij pech bel je het gratis nummer 0800 555 70 00.

3. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice

Heb je geen tijd om jouw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die past. Of het nu op jouw bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen de bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt weer tijd.

4. Kleine reparaties direct klaar, ook op locatie!

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat je snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want je kunt komen wanneer het jou uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar je toe, op de locatie die jou het beste uitkomt. Dan kun jij doorwerken. 

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip

Wij laten je niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht je bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we direct. Jouw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij je bezorgd of je krijgt gratis vervangend vervoer.

​6. Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open

Een check van jouw wagenpark om 6 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat jou past. Zodat jij jouw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen. 

7. Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heb je altijd inzicht in jouw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstofverbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo houdt je jouw bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot kipper of pickup - in topconditie en bespaar je tot wel 14% op brandstofkosten. 

Plan meteen jouw onderhoud bij Van den Brug