De ŠKODA ENYAQ bij Van den Brug

Zo is overstappen op elektrisch rijden wel heel makkelijk

Stap je over op de ŠKODA ENYAQ, dan begin je direct met besparen. 

Dat begint direct want je kosten per maand liggen aanzienlijk lager. Zo betaal je minder voor onderhoud, bespaar je op belasting en misschien wel het belangrijkste, de "brandstof" is een stuk voordeliger. Nu al helemaal, want met onze groener rijden subsidie op de aanschaf van een ŠKODA ENYAQ is de overstap weer een stuk voordeliger.

De ŠKODA ENYAQ is momenteel als jonge occasion en zeer compleet uitgerust uit voorraad leverbaar. Dat maakt in korte tijd overstappen mogelijk en begint het besparen sneller dan je denkt. 

ŠKODA ENYAQ iV

De ŠKODA ENYAQ is de elektrische SUV van ŠKODA die in korte tijd ontzettend populair is geworden. Niet zonder reden overigens, want de ENYAQ heeft een actieradius van ruim 500km, is ontzettend ruim en simpelweg een zeer complete auto. Daarmee is hij zeer geschikt voor de dagelijkse kilometers naar het werk, maar rij je ook eenvoudig door voor de vakantie.

De ŠKODA ENYAQ bied ook de mogelijkheid voor snelladen waarmee de accu in ruim een half uur van 5 tot 80% is opgeladen. 

ENQ NG SL B BS 004 Side 1920
ENQ NG B LS 014 (2) 1920

Groen rijden subsidie

We hebben recent een mooi aantal ENYAQ modellen weten aan te schaffen. Deze modellen zijn van 2020, het jaar van de introductie, en hebben weinig kilometers op de teller staan. Deze jonge occasions zijn standaard zeer uitgebreid uitgerust en van de nodige luxe voorzien. 

Omdat op deze modellen de SEPP-subsidie niet van toepassing is hebben we onze eigen subsidie in het leven geroepen. Van den Brug juicht elektrisch rijden toe, en dus hebben we op deze ENYAQ modellen de Groen-Rijden-Subsidie toegepast. 

Standaard complete ŠKODA ENYAQ

De uit voorraad leverbare ENYAQ modellen zijn standaard zeer compleet. Het zijn jonge occasions met in veel gevallen een trekhaak, een panoramadak en andere luxe uitrusting die de ŠKODA ENYAQ afmaken.

Bekijk onze voorraad en kies jouw ENYAQ. Heb je een model gezien dat je aanspreekt of ben je op zoek naar iets specifieks? Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg.