Occasions Buitenpost

Bekijk ons aanbod occasions op onze vestiging in Buitenpost. In Buitenpost zijn we gevestigd als Service-dealer voor Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast vindt je in Buitenpost een ruim aanbod occasions. Het aanbod verandert regelmatig, hou daarom deze pagina regelmatig in de gaten.

Occasions bij Van den Brug

Met 5 vestigingen door heel Friesland en méér dan 95 jaar ervaring ontdek je bij ons Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens als eerste. Maar ook voor het onderhoud en reparatie van jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen staan we voor je klaar. Dag en nacht.


Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werd Van den Brug Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Jouw occasion niet gevonden? Bekijk dan het aanbod op alle vestigingen eens.