Lease jouw nieuwe bedrijfswagen, bij Van den Brug

Lease je nieuwe bedrijfswagen

Van den Brug biedt ondernemers de mogelijkheid om een nieuwe bedrijfswagen te financieren. Zo bieden we Financial Lease en Operational Lease aan. Beide leasevormen hebben voordelen.

Daarnaast hebben we ook Flexible Lease. Een flexibele vorm van leasen passend binnen de soms onzekere economische tijden. 

Contact met één van onze vestigingen

Financial Lease

Financial Lease is een fiscaal aantrekkelijke financiering met voordelen. Onder andere omdat je gebruik maakt van de toekomstige inruilwaarde van je Volkswagen. Hiermee bespaar je op de maandlasten. De inruilwaarde vormt namelijk de basis van jouw Financial Leasecontract. Hiermee heb je een transparant overzicht met lage maandelijkse termijnen die fiscaal aftrekbaar zijn. 

De voordelen

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Scherpe rentetarieven
  • Lage (en vaste) maandlasten dankzij hoge restwaarde
  • Deskundig advies van onze verkoopadviseurs

Operational Lease

Full Operational Lease van Volkswagen Bedrijfswagens is gericht op comfort en mobiliteit. Hierdoor is mobiliteit gegarandeerd, blijft je werkkapitaal in de onderneming en kun je rekenen op de persoonlijke service van Van den Brug, jouw Volkswagen Bedrijfswagens-dealer.

De tarieven voor Operational Lease worden samengesteld op basis van looptijd, verwacht aantal kilometers op jaarbasis, wel of geen vervangend vervoer, hoogte eigen risico en eventueel brandstofvoorschot.

Operational Lease incl.

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Verzekering (all-risk)
  • Afschrijving
  • Rente
  • Houderschapbelasting
  • Optioneel aan te vullen met laag eigen risico, vervangend vervoer en tankcard

Flexible Lease

In deze economisch turbulente tijden wil je flexibel om kunnen gaan met mobiliteit. Zodat je met jouw bedrijf kunt groeien of inkrimpen, wanneer dat nodig is. Met Flexible Lease bieden we deze rust en de vrijheid om op de momenten dat het nodig is je leasecontract(en) te beëindigen. Je hebt namelijk de mogelijkheid geheel kosteloos na 12 maanden jouw leaseauto bij ons in te leveren. Hiermee heb je alle vrijheid jouw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het uitkomt.

Bij Van den Brug kunnen we, als dealer van Volkswagen Bedrijfswagens, je een nauwkeurig advies geven. Uiteraard passend bij de specifieke situatie van jouw bedrijf. Neem hiervoor contact op met een van onze verkoopadviseurs in Drachten, Heerenveen of Sneek.

Contact met één van onze vestigingen