Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Koop uw nieuwe bedrijfswagen met (verlengde) garantie

Van den Brug biedt u bij aankoop van uw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen standaard tal van garanties.
Met de aanschaf van een nieuwe Caddy, Transporter, Crafter of Amarok bij de Volkswagen Bedrijfwagens-dealer in Friesland, kiest u dus voor maximale zekerheid.

Voorraad nieuwe VW Bedrijfswagens   Onze vestigingen*

*Voor optimaal aankoopadvies adviseren we u altijd een afspraak te maken.

De garanties van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen

Sleutels van uw Bedrijfswagen verloren?

Bent u uw sleutels kwijt, dan kunt u bij Van den Brug nieuwe sleutels voor uw Volkswagen bedrijfswagen bestellen. Op vertoon van uw kenteken en eventueel het chassisnummer zetten wij een procedure in werking om te zorgen dat u snel beschikt over uw nieuwe sleutels.

Met onze sleutelservice heeft u bij verlies van uw Volkswagen Bedrijfswagens-sleutels namelijk binnen 48 uur nieuwe autosleutels in uw bezit. Iedere Volkswagen Bedrijfswagen heeft een unieke code in de sleutel, alleen met deze sleutel kunt u uw auto starten.

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen