APK voor Volkswagen Bedrijfswagens, € 30

Bij Van den Brug

APK voor Volkswagen Bedrijfswagens

Slechts € 30 of gratis i.c.m. onderhoud

Tijd voor de jaarlijkse APK voor je bedrijfswagen? Bij Van den Brug betaal je € 30 inclusief afmeldkosten en verplichte metingen. En plan je APK tegelijk met onderhoud, dan is de APK zelfs gratis! Je betaalt alleen de afmeldkosten. 

Van den Brug is officieel dealer voor Volkswagen Bedrijfswagen. Blijkt dat onderhoud nodig is? Dan overleggen we dit met je en behoud je eventuele garanties. Sterker nog, op ons uitgevoerde onderhoud en gebruikte onderdelen ontvang je ook twee jaar garantie. 

Voor APK en onderhoud voor je bedrijfswagen kun je terecht in alle vestigingen

Gratis APK bij onderhoud

Het is fijn om je bedrijfswagen zo min mogelijk "kwijt" te zijn. En dat is nog voordelig ook! Plan je het onderhoud tegelijk met de APK, dan krijg je de APK gratis. Je betaalt dan alleen de afmeldkosten.

Onderhoud bij Van den Brug betekent behoud van eventuele garanties op jouw Volkswagen Bedrijfswagen. En op uitgevoerd onderhoud of reparaties krijg je ook twee jaar garantie. Zo ga je altijd met een goed gevoel op weg.

Volkswagen Onderhoud Banden Buitenpost

Plan een afspraak in één van onze vestigingen

Veelgestelde vragen over de APK

Op welke punten wordt mijn Volkswagen Bedrijfswagen tijdens een APK-Keuring gecontroleerd? 

Tijdens de APK wordt gekeken naar verkeersveiligheid, milieu en registratie. Dit betekent dat er qua verkeersveiligheid wordt gecontroleerd op kwaliteit van de banden(profiel) (minimaal 1,6 mm), remmen, autogordels, spiegels, ruiten, ruitenwissers, uitlaat, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie van de Volkswagen bedrijfswagen. Op het gebied van milieu ligt de focus op de uitstoot van uitlaatgassen: bij Volkswagen bedrijfswagens met een benzine-, LPG- of aardgasmotor wordt dit gemeten middels een viergasmeting, bij dieselauto's wordt ook gemeten hoeveel roet ze uitstoten. Het onderdeel registratie heeft betrekking op het kentekenbewijs (online), het voertuigidentificatie- oftewel chassisnummer en de gebruikte brandstof.

Vanaf wanneer kan ik mijn Volkswagen Bedrijfswagen laten keuren?

Dit kan al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum. Deze APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum. De APK kan dus ruim voor de vervaldatum ingepland worden. Plan meteen de APK

Kan ik wachten op de APK-Keuring?

Natuurlijk is het mogelijk om te wachten tijdens de APK van de Volkswagen Bedrijfswagen. Houdt wel rekening met minimaal één uur wachttijd en laat het ons vooraf weten dat u wilt wachten, zodat we hier rekening mee houden in de planning. Tijdens het wachten is er natuurlijk koffie, thee en WiFi beschikbaar.

Plan APK of onderhoud in één van onze vestigingen