APK voor Volkswagen Bedrijfswagens

Slechts € 35 excl btw of gratis i.c.m. onderhoud

Tijd voor de jaarlijkse APK voor je Volkswagen bedrijfswagen? Bij Van den Brug betaal je € 35 excl btw, excl btw maar inclusief afmeldkosten en verplichte metingen. En als slimme ondernemer plan je natuurlijk de  APK tegelijk met onderhoud aan je bedrijfswagen. Want zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook nog eens geld. Je betaalt namelijk alleen € 5,87 incl btw afmeldkosten. 
Lees meer over de FAQ - APK.

Van den Brug is officieel dealer voor Volkswagen Bedrijfswagens met 5 vestigingen door Friesland, waar je terecht kunt voor service, onderhoud en APK aan je bedrijfswagen. Hiermee behoud je eventuele garanties. Sterker nog, op ons uitgevoerde onderhoud en gebruikte onderdelen ontvang je maar liefst 4 jaar garantie. 

Plan meteen online jouw werkplaatsafspraak

Veelgestelde vragen over de APK

Op welke punten wordt mijn Volkswagen Bedrijfswagen tijdens een APK-Keuring gecontroleerd? 

Tijdens de APK wordt gekeken naar verkeersveiligheid, milieu en registratie. Dit betekent dat er qua verkeersveiligheid wordt gecontroleerd op kwaliteit van de banden(profiel) (minimaal 1,6 mm), remmen, autogordels, spiegels, ruiten, ruitenwissers, uitlaat, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie van de Volkswagen bedrijfswagen. Op het gebied van milieu ligt de focus op de uitstoot van uitlaatgassen: bij Volkswagen bedrijfswagens met een benzine-, LPG- of aardgasmotor wordt dit gemeten middels een viergasmeting, bij dieselauto's wordt ook gemeten hoeveel roet ze uitstoten. Het onderdeel registratie heeft betrekking op het kentekenbewijs (online), het voertuigidentificatie- oftewel chassisnummer en de gebruikte brandstof.

Vanaf wanneer kan ik mijn Volkswagen Bedrijfswagen laten keuren?

Dit kan al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum. Deze APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum. De APK kan dus ruim voor de vervaldatum ingepland worden. Plan meteen de APK

Kan ik wachten op de APK-Keuring?

Natuurlijk is het mogelijk om te wachten tijdens de APK van de Volkswagen Bedrijfswagen. Houdt wel rekening met minimaal één uur wachttijd en laat het ons vooraf weten dat u wilt wachten, zodat we hier rekening mee houden in de planning. Tijdens het wachten is er natuurlijk koffie, thee en WiFi beschikbaar.

Plan nu meteen je APK of onderhoud online

Plan meteen online jouw werkplaatsafspraak