Flex Lease

Kies nu, wissel later

Kies nu, wissel later met Flex Lease

Jij blijft als ondernemer vakwerk leveren. Ondanks uitdagende omstandigheden, zoals het ontstaan van zero emissie zones en de afschaffing van de bpm-vrijstelling. Het kiezen van een nieuwe bedrijfswagen is daardoor niet gemakkelijk. Wordt het elektrisch? Hybride? Of toch nog een keertje diesel?

Met Flex Lease sta je nooit vast. Kies de bedrijfswagen die nu het best bij je past en stap na één jaar simpelweg over naar een ander model, als jouw situatie daar om vraagt. En dat voor slechts een klein bedrag extra bovenop je maandelijkse leasetarief. Zo lease je bijvoorbeeld nu al een Caddy Cargo met Flex Lease vanaf slechts € 33 extra p/m en stap je na één jaar over naar een nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo.
 
Voor mekaar. Met Flex Lease.

Benieuwd naar Flex Lease? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Hoe werkt Flex Lease?

Met Flex Lease lease je nu een Caddy Cargo, Crafter of ID. Buzz Cargo en stap je na één jaar simpel over naar een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen naar keuze. En dat voor slechts een klein bedrag extra bovenop je maandelijkse leasetarief.

De tarieven voor Flex Lease zijn:

  • Caddy Cargo vanaf € 33 p/m
  • Crafter vanaf € 50 p/m
  • ID. Buzz Cargo vanaf € 82 p/m

Bovenstaande Flex Lease tarieven zijn berekend op basis van een looptijd van 48 maanden en 20.000 km per jaar.*

Flex Lease

Flex Lease offerte aanvragen

Benieuwd naar Flex Lease? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Disclaimer

*Een Flex Lease contract van Volkswagen Bedrijfswagens heeft altijd een maximale looptijd van 48 maanden en daarnaast altijd een maximaal kilometrage van 140.000 km (35.000 km per jaar). Het Flex Lease contract is daarnaast altijd na 1 jaar opzegbaar, ongeacht het aantal tot dan toe gereden kilometers, op voorwaarde dat er een ander Full Operational Lease contract van Volkswagen Bedrijfswagens (modelvrije keuze) tegenover staat. De genoemde tarieven voor zowel Full Operational Lease als de Flex Lease opslag tarieven zijn berekend o.b.v. een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 20.000 km per jaar.