Volkswagen We Connect heet nu Volkswagen App

Heb je een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen gekocht? Dan ben je meer connected dan ooit, met je auto en met internet. Om optimaal gebruik te maken van deze mogelijkheden is de Volkswagen App ontwikkeld. De verzamelnaam van de (online) diensten die via jouw persoonlijke account gekoppeld zijn aan jouw Volkswagen. 

Hoe werkt de Volkswagen app?

Door middel van een eSIM is jouw Volkswagen bus altijd online. Dat is handig en biedt voordelen. We zetten er een paar op een rij.

Ten eerste beschik je over actuele verkeersinformatie. Ben je op weg naar een afspraak en is er file? Je ziet het meteen en kunt meteen je volgende klus of zakelijke afspraak waarschuwen dat je later bent. En natuurlijk krijg je een alternatieve route voorgesteld, als die er is tenminste. 

 

We Connect Ex

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig? We staan voor je klaar! Neem contact op of kom langs bij één van onze vestigingen en we helpen je op weg. 

Entertainment

Jouw Volkswagen bedrijfswagen, maar nu echt

Met de app kun je je Volkswagen Transporter, ID. Buzz, Crafter, Caddy of Amarok personaliseren. Stoelinstellingen, verlichting, airconditioning, infotainment, navigatie en het bestuurdershulpsysteem passen zich allemaal aan op jouw wensen. Nooit meer zoeken naar die zitpositie die zo lekker was en altijd de juiste radiozender die uit de speakers komt. Alles is zoals jij het graag wil.

Door de eSIM stream je ook eenvoudig jouw favoriete muziek of online radiozender. Sterker nog, je Volkswagen wordt een WiFi hotspot. En sta je met pech of heb je een ongeval gehad? Dan komt hulp eraan. Bij activatie van de airbags gaat de noodoproepservice automatisch, maar je kan dit ook zelf regelen met een druk op de knop. 

Staat 'ie wel op slot?

Met de Volkswagen app heb je je werkbus in de hand. Zo zie je makkelijk of je de bedrijfswagen wel hebt afgesloten en de lichten uit zijn. Niet meer door de regen of de kou om nog tot de ontdekking te komen dat je bus wel is afgesloten. Gewoon vanaf je werkplek.

In de app vindt je ook informatie over de actuele status. Wat is je rijgedrag, hoeveel actieradius heb je nog over en eventueel ook waar staat je bus geparkeerd? Allemaal te vinden in de app. 

Portieren En Licht

Download de Volkswagen app voor je smartphone