Samen het voorjaar in met Volkswagen Bedrijfswagens

Voorjaar, de dagen worden langer en de temperatuur stijgt. Ben jij er helemaal klaar voor? Zorg er in ieder geval voor dat jouw bedrijfswagen dat wel is. Door tijdig de winterbanden om te wisselen voor zomerbanden en de airco te laten controleren met een airco-check of airco-onderhoud, kan jij veilig op weg naar je volgende klus. Wij willen samen met jou ervoor zorgen dat jij niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Je airco in topconditie

Een airco zorgt niet alleen voor een koude lucht in de auto, het is ook verantwoordelijk voor het filteren van de lucht en helpt tegen het beslaan van de ruiten. Daarom is het belangrijk dat je airco goed werkt.
Aircocheck: Blijf fris en fruitig

Door je airco te laten controleren door een van onze Volkswagen service monteurs weet je zeker dat je goed zit of dat je aan een onderhoudsbeurt toe bent. Deze check duurt slechts 15 minuten en kost slechts €16,50 exclusief btw.

Web Ready PNG BWG1131 01 AS Voorjaarscampagne 2021 Visuals 1920X1080px9

Airco-onderhoud

Een airco werkt met behulp van een koudemiddel. Dit middel neemt jaarlijks af en kan ervoor zorgen dat de airco minder goed werkt of dat de airco beschadigd. Een koudemiddel zorgt niet alleen voor een frisse lucht, maar zorgt ook voor smering in het systeem, daarom is het belangrijk de juiste hoeveelheid koudemiddel in de airco te hebben. Bij het airco onderhoud lopen onze monteurs dit na en krijgt uw airco tegelijk een geurbehandeling die een muffe geur voorkomt.

Airco-onderhoud bij Van den Brug bestaat uit:

  • Reinigen airco- en ventilatiesysteem
  • Controle van pollen filter
  • Controle van bediening
  • Druk- en lektest
  • Vervanging van koudemiddel
  • Visuele controle
  • Temperatuurmeting

Plan je afspraak zelf online

Zomerbanden: veiliger het voorjaar in

Zomerbanden zijn niet alleen veiliger in de zomer, winterbanden slijten ook sneller bij warme temperaturen. Dit is het geval bij een temperatuur boven 7 graden. De speciale samenstelling van het rubber en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Zijn de banden van je bus aan vervanging toe, kijk dan even in onze webshop voor nieuwe.

Web Voorjaar Banden2

Plan je bandenwissel online

Volkswagen Bedrijfswagens Accessoires

Voor €29,95

In onze bandenwebshop

Nu vanaf €199

Plan je afspraak zelf online